×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیشرفت ۴۰ درصدی کمربندی شهید سلیمانی در قم۵۸ قصه‌گو در بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی در قم رقابت می‌کنندکسب دو نشان نقره کشتی گیران قم در رقابت‌های بزرگسالان کشورآیین گرامیداشت چهلمین سال تاسیس جامعه الزهرا(س) در قم برگزار شدمسابقات سراسری قرآن کریم در قم به خط پایان رسیدحضور جوانان آلمانی در مسجد مقدس جمکران تشرف مفتی اعظم کرواسی به حرم حضرت معصومه (س)مدیریت بحران بدون مشارکت شهروندان ممکن نیستنجات یک‌ خانواده توسط آتش‌نشانان شهرداری قم ضرورت توسعه همکاری های مشترک قم و کربلا کارمند نمونه بهزیستی قم هدیه خود را به جبهه مقاومت تقدیم کرداحداث 8 باب پارکینگ اضطراری در اتوبان قم - تهرانتوقیف سواری کوییک با 27 میایون خلافیاستاندار قم با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا دیدار کردکشف بيش از ۷۰ کيلوگرم ترياک در قم۹۳۷ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی تامین اجتماعی قم پرداخت شدمصوبه سلب اختیار شهردار قم از سوی هیئت انطباق رد شدنتایج انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان قم اعلام شدهنرستان نفت در قم راه اندازی می‌شودمصرف گاز CNG در استان قم ۱۳ درصد کاهش یافت
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم خبرداد:
true
 تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم گفت: طرح نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی درماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛عباس جعفری اتابکی با اشاره به افزایش تقاضای عمومی در ماه رمضان و لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار و خدمات در مراحل تأمین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت گفت: ایجاد زمینه مناسب برای تأمین و توزیع مایحتاج عمومی، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی فوری به شکایات و گزارش های مردمی از اهداف اجرای این طرح در ماه رمضان است.

وی  با اشاره  به لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار در استان قم افزود: طرح نظارت و بازرسی از اصناف ویژه ماه رمضان با جدیت وشدت بیشتری اجرا می‌شود.

جعفری افزود: طرح نظارتی ضیافت ویژه ماه رمضان باهدف بازرسی و نظارت هر چه‌بهتر بر واحد‌های صنفی ازجمله فروش مرغ و گوشت، نانوایان، قنادان، خواروبارفروشان، خرده‌ فروش میوه و خرما و تمامی رشته‌های صنفی در ارائه خدمات عرضه‌کنندگان اقلام خوراکی، غذایی و پروتئینی صورت می‌گیرد.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم بیان داشت: طرح نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی درماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه اغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد هرگونه مواد غذائی از قبیل فرآورده های لبنی ،   خواربار  ،زولبیا و کالاهای مورد نیازرا از واحدهای صنفی  دارای پروانه کسب معتبر تهیه نمائید و درصورت خرید  و دریافت کالا  و خدمات  ،  فاکتورمعتبر ممهور به مهر و امضا را از فروشنده  درخواست نمائید.

گفتنی است شهروندان هرگونه گرانفروشی ، کم فروشی،عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی  ،تقلب ، عدم درج قیمت ، عدم صدور فاکتور،  فاقدین پروانه کسب  و ....را میتوانند به طرق زیر به  مدیریت بازرسی ونظارت اصناف قم اطلاع دهند .

تلفن تماس  و دریافت شکایات وگزارشهای مردمی:

  ثابت  : 37751212-025

  ارتباط مستقیم با مدیریت: 37751213-025

مراجعه حضوری : میدان جهاد ، ابتدای بلوار15خرداد ، جنب ساختمان انتقال خون ، مجتمع اداری اصناف ، مدیرت بازرسی ونظارت اصناف.

پایان پیام

true

true
false
true