×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ریزش سقف در سایت ۵۶۰ هکتاری مربوط به پروژه‌های نهضت ملی مسکن نبود6 طرح صنعتی در استان قم افتتاح شدیک تن نبات منقضی و فاقد مشخصات بهداشتی در قمجریمه سنگین قاچاق موتورسیکلت در قمکلنگ نیروگاه انرژی خورشیدی ۱۰ مگاواتی در استان قم به زمین زده شدتصادف مرگبار 2 خودروی سمند 4 کشته و مجروح بر جا گذاشتجشن چندقلو‌ها در قم برپا شدتجلیل از برگزیدگان ششمین همایش کتاب سال حکومت اسلامی در قمتمام روستاهای استان قم از نعمت گاز بهرمند شدندتصفیه خانه فاضلاب «فردای سبز» در قم افتتاح شد۱۲ طرح گازرسانی در استان قم افتتاح شدسپاه قم برترین سپاه کشور شدبهره برداری از 5 طرح اشتغالزایی برای مددجویان قمکشف ۲۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان قمانتقاد رئیس اتاق بازرگانی قم از افزایش تعرفه برق و دریافت مابه التفاوت قبوض گذشته۴۰۳ مورد نشت گاز مدفون شناسایی و رفع شدتجدید بیعت جمعی از اصحاب رسانه و مدیران روابط عمومی‌های استان قم با آرمان های امامآزادی ۴۶ زندانی در استان قمویژه برنامه‌های شهرداری قم در ایام دهه فجر تشریح شدنتایج آزمون استخدامی آتش‌نشانی قم اعلام شد
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) :
true
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابی طالب (ع)، بخشی از اقدامات سپاه را در کمک رسانی به مناطق سیل زده لرستان و خوزستان تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز، «علی دستوری» اظهار داشت: پس از معرفی سپاه استان قم به عنوان معین لرستان، بسیج سازندگی سپاه قم به عنوان بخشی از مجموعه قرارگاه حضرت معصومه (س) برای پشتیبانی شهرستان‌های پلدختر و چگنی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: ۲۰۲ روستا در محدوده قرارگاه استان قم قرار دارند که ۷۰ روستا از سیل آسیب دیده و راه ارتباطی ۹۰ روستا نیز قطع شده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی قم ادامه داد: به منظور عبور از شرایط بحران، با اعزام دستگاه‌های مهندسی از قم و بکارگیری دستگاه‌های موجود در لرستان، بازگشایی راه‌ها و مرمت و ساخت پل‌های ارتباطی در اولویت قرار گرفت به طوری که ارتباط ۹۰ درصد روستا‌ها با مرکز برقرار شد.
وی افزود: در حال حاضر، یکی از اقداماتی که صورت گرفته اسکان سیل زدگان در چادر‌های موقت، ارسال و توزیع چادر، پتو، آب و نان، بسته بندی مواد غذایی، پوشاک و بسته‌های بهداشتی و سایر نیازمندی‌های اولیه می‌باشد.
دستوری با اشاره به ساماندهی گروه‌های جهادی به عنوان بخش دیگری از فعالیت‌های بسیج سازندگی سپاه قم در پلدختر و چگنی خاطرنشان کرد: فعالیت این گروه‌های مردمی  همچون ربیون در مرحله اول روی لایروبی معابر و منازل و تخلیه اثاثیه از گل و لای در روستا‌های شهرستان چگنی، شستشوی فرش‌ها و ارائه خدمات پزشکی توسط پزشکان جهادی متمرکز است.
وی ادامه داد: شهر پلدختر به پنج قسمت تقسیم و کمک رسانی به یک قسمت از این شهر به انضمام روستا‌های اطراف به قم واگذار شد و در حال حاضر با همت گروه جهادی علویون اعزامی از قم، در حال لایروبی منازل این منطقه هستیم، علاوه بر آن، یک گروه جهادی هم به همین طریق در شهر معمولان مشغول فعالیت هستند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی قم بخش دیگری از فعالیت گروه جهادی علویون را حضور در خوزستان نام برد و ابراز کرد: پس از استقرار این گروه جهادی در خوزستان، ۱۶۰ بسیجی اعزام شدند و در منطقه سوسنگرد و جاده بستان در ایجاد و تقویت سیل بند‌ها مساعدت کردند تا این شهر از خطر ورود سیلاب‌ها حفظ شود.
وی بخش دیگری از اقدامات بسیج سازندگی قم را زمینه سازی ساخت مسکن برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی خواند و افزود: از عموم مردم نوعدوست انتظار می‌رود آمادگی خود را برای حضور در مناطق و کمک رسانی به سیل زدگان حفظ کنند و ارسال کمک‌های نقدی و غیر نقدی شامل پتو، البسه و ... را نیز ادامه دهند.
قرارگاه حضرت معصومه (س) سپاه استان قم در شهرستان چگنی، ۲۵ کیلومتری خرم آباد، جاده کوهدشت واقع شده است.
پایان پیام
true

true
false
true