×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

جمع آوری ماینرهای غیرمجاز از یک دامداری در قماعضای بدن جوان ۴۵ ساله قمی به بیماران نیازمند اهدا شدسامانه‌های جدید ثبت تخلف در قم تا هفته آینده فعال می شوندیک محور پرتردد روستایی قم بهسازی شدقم باید به شهرعاری از زندانیان جرایم غیر عمد تبدیل شودآیین معارفه رئیس جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شدهفت هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها در حال ساخت استبرای ۱۸ هزار و ۴۵۸ نفردر استان قم شغل ایجاد شدبرگزاری سوگواره امام صادق(ع) در 25 بقعه متبرکه استان قمشما را به وحدت رویه و رعایت و التزام به ارزشها و معیارهای امام خامنه ای توصیه می کنیمبرگزاری اردوی رسم رزمندگی برای ۶۵۰۰ دانش‌آموز قمیمدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معرفی شدپیشرفت در حوزه های مختلف، دشمن را پای میز مذاکره کشاند1600تخت بیمارستانی جدید به مراکز درمانی قم افزوده می شودتجلیل از برگزیدگان رویداد رسانه ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» در قمدستگيري سوداگر مرگ با 11 کيلو حشيش در قمتوقيف 4 دستگاه خودرو حامل پوشاک و البسه قاچاق در قمکشف 470 تن ذرت قاچاق در قم«مجید متین‌فر» سرپرست شهرداری قم شدالگوی جدید مصرف آب خانگی در قم ابلاغ شد
true
کارشناس واحد پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با رضایت خانواده نوع‌دوست و ایثارگر قمی، اعضای بدن مرحوم محمدتقی مثقالی به بیماران نیازمند اهدا شد و جان چند بیمار در لیست انتظار نجات یافت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ولی‌الله صمدی در گفت وگویی افزود: محمدتقی مثقالی، جوان ۴۵ ساله قمی که بر اثر سقوط از ارتفاع دچار ضربه مغزی شده بود، پس از بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان فرقانی قم و با وجود تلاش بی‌وقفه تیم درمانی، متاسفانه دچار مرگ مغزی شد.

وی اضافه کرد: اعضای حیاتی این جوان پس از تایید مرگ مغزی توسط پزشکان معتمد دانشگاه علوم پزشکی قم و با رضایت خانواده ایثارگر وی، به چند بیمار نیازمند اهدا گردید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: امکان برگشت به زندگی دوباره برای بیمار مغزی وجود ندارد، ولی به دلیل بی‌اطلاعی خانواده‌ها و با وجود تعداد زیاد بیمار مرگ مغزی در قم متاسفانه این بیماران فوت می‌کنند و به مرحله اهدای عضو و پیوند اعضا نمی‌رسند.

صمدی افزود: از زمانی که مرگ مغزی بیماری اعلام می‌شود، می‌توان بیمار را با پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی حداکثر تا ۱۲ روز نگهداری نمود، ولی در این مدت ارگان‌های حیاتی زیست پذیری خود را از دست می‌دهند و قابلیت فعالیت و توانایی ارگان‌ها ضعیف می‌شود.

وی افزود: بیمار مرگ مغزی قبل از فوت می‌تواند ارگان‌های حیاتی مانند قلب، کلیه، پانکراس، ریه‌ها و روده و تا ۴۸ ساعت پس از فوت نیز می‌تواند نسوج و بافت‌هایی مثل پوست، قرنیه، استخوان، پاندون و عضلات دریچه‌های قلب را اهدا نماید.

به گفته وی، هر اهداکننده می‌تواند با اهدای اعضایی از جمله قلب، ریه، کبد، پانکراس، روده و کلیه، یک تا هشت بیمار را از مرگ نجات دهد.

کارشناس مسوول واحد پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: همچنین هر اهداکننده می‌تواند با اهدای دریچه قلب، رگ، تاندون‌ها، عضلات، استخوان، نسوج و بافت، زندگی یک تا ۵۳ بیمار را بهبود ببخشد.

وی با بیان این‌که سال ۱۴۰۲، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ نیز به ترتیب ۱۴، ۱۸ و ۱۳ مورد اهدای عضو در استان قم انجام شد، اضافه کرد: از سال ۸۵ تاکنون،‌ حدود ۱۸۱ مورد اهدای عضو در این استان انجام شده است.

افرادی که تمایل دارند جزو اهداکنندگان عضو باشند می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی www.muq.ac.ir در بخش «ثبت‌نام از متقاضیان اهدای عضو پس از مرگ» ثبت‌نام کرده و کارت ویژه اهدای عضو را دریافت کنند.
پایان پیام

true

true
false
true