- 2 اردیبهشت 1404
- کد خبر 21551
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سرهنگ "منوچهر نصيري" اظهارداشت: مأموران پليس امنيت اقتصادي فرماندهي انتظامي با هماهنگي سازمان جهادکشاورزي به يک انبار در آدرس معلوم مشکوک و براي بررسي موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.
وي افزود: در ادامه طي هماهنگي و تعامل مناسب با مقام قضائي استان، در بازرسي صورت گرفته از انبار موصوف " 470 تن ذرت" به دليل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها و عدم ثبت ورود و خروج کالا به انبارها کشف و توقيف شد.
سرهنگ نصيري اضافه کرد: برابر اعلام نظر کارشناسان ارزش ريالي ذرت هاي مکشوفه،" 70 ميليارد ريال" برآورد شده است.
جانشين فرمانده انتظامي استان ادامه داد: در اين رابطه يک نفر دستگير و متهم به همراه پرونده تشکيل شده براي انجام مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شد.
سرهنگ نصيري خاطرنشان کرد: شهروندان مي توانند هرگونه گزارشات خود را از طريق سامانه 110 مرکز فوريت هاي پليسي و يا با سامانه خبري پليس امنيت اقتصادي بشماره 096300 در ميان بگذارند.
پایان پیام