×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

جمع آوری ماینرهای غیرمجاز از یک دامداری در قماعضای بدن جوان ۴۵ ساله قمی به بیماران نیازمند اهدا شدسامانه‌های جدید ثبت تخلف در قم تا هفته آینده فعال می شوندیک محور پرتردد روستایی قم بهسازی شدقم باید به شهرعاری از زندانیان جرایم غیر عمد تبدیل شودآیین معارفه رئیس جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شدهفت هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها در حال ساخت استبرای ۱۸ هزار و ۴۵۸ نفردر استان قم شغل ایجاد شدبرگزاری سوگواره امام صادق(ع) در 25 بقعه متبرکه استان قمشما را به وحدت رویه و رعایت و التزام به ارزشها و معیارهای امام خامنه ای توصیه می کنیمبرگزاری اردوی رسم رزمندگی برای ۶۵۰۰ دانش‌آموز قمیمدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معرفی شدپیشرفت در حوزه های مختلف، دشمن را پای میز مذاکره کشاند1600تخت بیمارستانی جدید به مراکز درمانی قم افزوده می شودتجلیل از برگزیدگان رویداد رسانه ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» در قمدستگيري سوداگر مرگ با 11 کيلو حشيش در قمتوقيف 4 دستگاه خودرو حامل پوشاک و البسه قاچاق در قمکشف 470 تن ذرت قاچاق در قم«مجید متین‌فر» سرپرست شهرداری قم شدالگوی جدید مصرف آب خانگی در قم ابلاغ شد
true
ماندگاری زائران در قم باید به 3 روز افزایش یابد
مدیرکل اوقاف استان قم گفت: باید به سطحی برسیم که حداقل ماندگاری زائران در قم به سه روز برسد در حالیکه این مقدار کمتر از یک روز است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در دیدار با معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار قم اظهار کرد: در زمینه ورود زائران به قم، اولویت نخست، تامین و تکمیل زیرساخت‌هاست که برای این منظور باید مشکلات موجود را احصا و طرح‌های زیرساختی را دنبال کرد.
وی افزود: در این عرصه هم اولویت با اسکان زائران موقت و شبانه‌ زائران است چه اینکه هم اکنون این مسئله به عنوان یکی از ضعف‌های قم، مشهود است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه در بحث اسکان، خدمات جانبی هم اهمیت بسزایی دارد گفت: گاهی زائران چادری برپا می‌کنند تا چند ساعتی یا شبی در قم اقامت داشته باشند ولی به خدمات جانبی دسترسی ندارند ضمن اینکه برای برپایی چادر هم در مکان‌های مختلف، محدودیت‌هایی وجود دارد.
وی ادامه داد: اوقاف استان قم در زمینه اسکان زائران، از ظرفیت‌های موجود در بقاع متبرکه بهره گرفته ولی برای کاری جامع در این زمینه، نیازمند همتی جمعی و هم افزایی همه دستگاه‌های ذیربط هستیم.
اسکندری خاطرنشان کرد: خدمات عمومی برای زائران هم اولویت بعدی است که یکی از مهمترین آنها، تامین پارکینگ است، مکان‌هایی که دسترسی به خدمات شهری و اماکن مقدسه از آنجا راحت باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم تصریح کرد: در دسترس بودن فروشگاه‌هایی که اقلام مورد نیاز مسافران را توزیع کنند، مسئله مهم دیگری است که در برخی مناطق قم، با ضعف‌هایی در این زمینه مواجه هستیم.
وی ادامه داد: این مسئله حتی در مناسبت‌هایی همچون نیمه شعبان که موکب‌های فراوانی در سطح شهر قم برپا می‌شوند هم خود را نشان می‌دهد، چون زائران نیاز دارند اقلام مختلف را که مورد نیازشان است تهیه کنند و همه این اقلام در موکب‌ها یافت نمی‌شود.
اسکندری با بیان اینکه در مجموع باید اقداماتی صورت بگیرد که ماندگاری زائران در قم افزایش یابد گفت: این مسئله علاوه بر مسائل مذهبی و فرهنگی، در بعد اقتصادی هم به قم کمک خواهد کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: باید به سطحی برسیم که حداقل ماندگاری زائران در قم به سه روز برسد در حالیکه این مقدار کمتر از یک روز است.
وی تاکید کرد: یکی از راهکاهای افزایش ماندگاری زائران، معرفی بقاع متبرکه امامزادگان شاخص استان به آنهاست، امامزادگانی که به فرموده رهبر معظم انقلاب اگر هر کدامشان در یک شهر و استان بودند، به قطب زیارتی تبدیل می‌شدند.
اسکندری با بیان اینکه در تورهای گردشگری یا معرفی اماکن مذهبی باید بقاع شاخص را مد نظر داشت گفت: مجموعه اقداماتی که ذکر شد می‌تواند در چند مرحله مورد توجه و اهتمام قرار بگیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: یکی دیگر از اقداماتی که می‌توان در این حوزه انجام داد، راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع دستی، فرهنگی و سوغات شهر قم است.
وی به تدوین سند راهبردی صنایع فرهنگی استان قم و نگارش کتابی در این زمینه عنوان کرد: این کتاب و کار پژوهشی صورت گرفته می‌تواند دستمایه اقدامات گسترده آتی باشد.

پایان پیام

true

true
false
true