×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

بقاع متبرکه به کانونی برای آرامش، آموزش و امید مردم تبدیل می شودسالن ورزشی چندمنظوره مدرسه نخبگان طاهباز قم با به بهره‌برداری رسیدسپاه در حفاظت از منطقه پلنگ دره قم با محیط زیست همکاری می کند آتش‌سوزی در یک واحد تعمیرگاهی در قم 3 کشته بر جا گذاشتطرح زندگی با آیه‌ها مسیری جدید برای اصلاحات فرهنگی کشور استپرچمداری قم در برنامه‌های قرآنی تحسین‌برانگیز استهمایش یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم برگزار می‌شودبیش از 158 هزار نفر از خدمات آزمایشگاه های مراکز درمانی تامین اجتماعی قم بهره مند شدندشهر قم به الگوی مدیریت پایدار فضای سبز تبدیل شد«باغ هنر قم» در مجموعه تاریخی گنبد سبز افتتاح شددو پروژه ریلی قم تا پایان شش‌ماهه اول به بهره‌برداری می‌رسدتسریع در اتصال سه پروژه ریلی قمضرب‌الاجل ۱۰ روزه رئیس کل دادگستری قم به مالکان خودروها جهت ترخیص آنهاواژگونی سمند در اتوبان قم - تهران با یک فوتی توسعه فرهنگ صرفه‌جویی و مدیریت بهینه مصرف آب در قم۵۴ درصد واحدهای مسکونی روستایی قم مقاوم سازی شده استمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم منصوب شداستودیو موسیقی طنین رحمت در صدا و سیمای مرکز قم افتتاح شددفتر مشاوره مسجدمحور (مهرخونه) افتتاح شددرجات سازمانی به آتش نشانان قمی اعطا شد
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور:
true
پرچمداری قم در برنامه‌های قرآنی تحسین‌برانگیز است
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور گفت: برنامه محوری طرح زندگی با آیه‌ها در ماه رمضان، محفل قرآنی بود و پرچمداری قم در برنامه‌های قرآنی و موضوعات متعدد فرهنگی تحسین برانگیز است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم که با حضور جمعی از مدیران و مسئولان در سالن جلسات حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار کرد: پرچمداری قم در موضوعات متعدد فرهنگی بالخصوص در برنامه‌های قرآنی تحسین‌برانگیز است. 

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور تأکید کرد: یکی از مهمترین آورده‌های نهضت قرآنی زندگی با آیه‌ها، مشق کردن کار قرارگاهی بود؛ چون همه پای کار بودند از وزارتخانه‌ها، رسانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مردمی، حوزه و دانشگاه و هیچ‌کدام دغدغه آرم، نشان و لوگو نداشتند. 

وی تشریح کرد: کار فرهنگی، گفتمانی و رسانه‌ای، محتوای خوب می‌خواهد و غنای محتوا در برنامه‌های قرآنی در کل کشور همزمان با ماه مبارک رمضان رعایت شده بود چرا که دبیرخانه بودجه کافی برای این امر در نظر گرفت. 

حسینی ابراز کرد: زندگی با آیه‌ها در کل کشور به صورت هم‌افزا، پیوسته، تعاملی و قرارگاهی انجام شد و این مدل در تمام برنامه‌های فرهنگی می‌تواند الگو باشد و مسئولین باید از آن الهام بگیرند. 

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور به ظرفیت فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: ایران به دلیل اینکه نهاد فرهنگی متعددی دارد باید پیوستگی در بطن کار قرار گیرد تا کار یک نهال تبدیل به یک باغستان شود. 

وی در خصوص محافل خانگی قرآن کریم بیان کرد: محفل برنامه محوری زندگی با آیه‌ها بود و استمرار و تدوام محافل قرآنی خانگی، محلی و مساجد باید برقرار باشد. 

حسینی تصریح کرد: ادامه برنامه‌های قرآنی توسط مردم بایستی انجام شود و کار از رده حاکمیتی خارج شود؛ اما حمایت و تسهیل‌گری، تبلیغ و تبیین سر جای خود بماند که وظیفه همه دستگاه‌ها در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی است.

وی تأکید کرد: کار عملیاتی و پیوند با میدان و کار مشترک باعث شد طرح زندگی با آیه‌ها در بالاترین حد خود و به‌صورت پربار و با حضور پرشور مردم در کشور انجام شود؛ این میتواند الگو ادامه فعالیت قرآنی ما در طول سال باشد.

همچنین در ادامه این جلسه، آیت‌الله سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه در استان قم نیز از تلاش‌های صورت گرفته در خصوص برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان قدردانی کرد و به برنامه ریزی و توجه به نظم در انجام مصوبات این شورا تأکید کرد.


پایان پیام

true

true
false
true