×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

واژگونی سمند در اتوبان قم - تهران با یک فوتی توسعه فرهنگ صرفه‌جویی و مدیریت بهینه مصرف آب در قم۵۴ درصد واحدهای مسکونی روستایی قم مقاوم سازی شده استمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم منصوب شداستودیو موسیقی طنین رحمت در صدا و سیمای مرکز قم افتتاح شددفتر مشاوره مسجدمحور (مهرخونه) افتتاح شددرجات سازمانی به آتش نشانان قمی اعطا شداراذل‌واوباش باید همواره از قاطعیت دستگاه قضا بترسندتوسعه همکاری بین نظام مهندسی ساختمان و بسیج مهندسین استان قممدیران، کارشناسان و فعالان گروه پایش مصرف انرژی در قم تجلیل شدنداستاندار قم پیگیر رفع مشکلات شهرک ثامن شد قهرمان کشتی جهان در قم با قابلمه تجلیل شد !تسویه ۱۵۲ میلیارد ریال بدهی عمرانی در ورزش قمبه گفتگوهای عمان نه افراطی خوش‌بین و نه افراطی بدبین هستیمکشف 17 ماینر در یکی از روستاهای قمتشییع و خاکسپاری پلیس جوان در قطعه ایثارگران بهشت معصومه قمرشد 2600 درصدی بودجه شهرداریبرگزاری دوره رایگان آموزش سوزن‌دوزی ویژه دختران دارالاکرامبرنامه‌ریزی اقتصادی در قم با مشارکت اصناف در مسیر جدید قرار گرفتسرپرست اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری قم منصوب شد
گامی مهم در ارتقای نظم و انضباط در آتش نشانی؛
true
درجات سازمانی به آتش نشانان قمی اعطا شد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم از اعطای درجه‌ها و نشان‌های آتش نشانی به آتش نشانان قمی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛علی زندیه، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم، در مراسم نمادین اعطای نشان‌ها و درجات آتش نشانی به برخی آتش‎نشانان برگزیده شهر قم از اجرای موفقیت‌آمیز طرح اعطای درجات سازمانی به کارکنان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های شهردار محترم قم و معاون مربوطه، بالاخره پس از سال‌ها تأخیر، توانستیم طبق اساسنامه و مقررات، درجات سازمانی را برای همکاران عزیزمان تعریف و اعطا کنیم.

وی با اشاره به اهمیت این اقدام افزود: سازمان آتش‌نشانی یک سازمان شبه‌نظامی است که نظم و انضباط نقش حیاتی در عملکرد آن دارد. اعطای درجات نه‌تنها باعث انگیزه‌بخشی به پرسنل می‌شود، بلکه سلسله مراتب فرماندهی را نیز تقویت می‌کند.

زندیه از اعطای درجات به سایر سطوح سازمان در روزهای آینده خبر داد و افزود: این روند به زودی برای تمامی رده‌های سازمانی تکمیل خواهد شد. هدف نهایی ما ارتقای کیفیت خدمات ایمنی و نجات در شهر مقدس قم است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی قم در پایان با تقدیر از زحمات تمامی کارکنان، خاطرنشان کرد: همکاران ما با روحیه ایثارگری و تعهد مثال‌زدنی در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارند و این اقدام گامی کوچک در راستای قدردانی از زحمات آنان است.
پایان پیام

true

true
false
true