×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

واژگونی سمند در اتوبان قم - تهران با یک فوتی توسعه فرهنگ صرفه‌جویی و مدیریت بهینه مصرف آب در قم۵۴ درصد واحدهای مسکونی روستایی قم مقاوم سازی شده استمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم منصوب شداستودیو موسیقی طنین رحمت در صدا و سیمای مرکز قم افتتاح شددفتر مشاوره مسجدمحور (مهرخونه) افتتاح شددرجات سازمانی به آتش نشانان قمی اعطا شداراذل‌واوباش باید همواره از قاطعیت دستگاه قضا بترسندتوسعه همکاری بین نظام مهندسی ساختمان و بسیج مهندسین استان قممدیران، کارشناسان و فعالان گروه پایش مصرف انرژی در قم تجلیل شدنداستاندار قم پیگیر رفع مشکلات شهرک ثامن شد قهرمان کشتی جهان در قم با قابلمه تجلیل شد !تسویه ۱۵۲ میلیارد ریال بدهی عمرانی در ورزش قمبه گفتگوهای عمان نه افراطی خوش‌بین و نه افراطی بدبین هستیمکشف 17 ماینر در یکی از روستاهای قمتشییع و خاکسپاری پلیس جوان در قطعه ایثارگران بهشت معصومه قمرشد 2600 درصدی بودجه شهرداریبرگزاری دوره رایگان آموزش سوزن‌دوزی ویژه دختران دارالاکرامبرنامه‌ریزی اقتصادی در قم با مشارکت اصناف در مسیر جدید قرار گرفتسرپرست اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری قم منصوب شد
آیت‌الله سعیدی در دیدار رئیس‌کل دادگستری استان قم:
true
اراذل‌واوباش باید همواره از قاطعیت دستگاه قضا بترسند
امام‌جمعه قم با تأکید بر اینکه اگر حالت رعب در دل اشرار از بین برود، اعمال خلاف بیشتر خواهد شد، گفت: اراذل‌واوباش نباید در سایه امن قرار گیرند؛ بلکه باید همواره از قاطعیت دستگاه قضا رعب و ترس داشته باشند و نتوانند آزادانه به اعمال خلاف خود ادامه دهند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار سید کاظم موسوی رئیس‌کل دادگستری استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد با اشاره به شهادت حضرت حمزه (ع) فقدان ایشان را ضایعه بزرگی برای پیامبر (ص) و جامعه مسلمین دانست و اظهار داشت: امروز هم دشمنان انقلاب اسلامی همواره به دنبال ترور و حذف افرادی هستند که در بدنه اجتماع و انقلاب نفوذ داشته و دارند.

 وی یادآور شد: دستگاه قضا یکی از دستگاه‌های پرافتخار و تأثیرگذار در جامعه است و لازم است این مسئله تقویت شود و تدابیری اندیشیده شود که دستگاه قضا خدمات خود را گسترش دهد.

 تولیت حرم مطهر بانوی کرامت در ادامه گفت: حضور رئیس دستگاه در استان‌های مختلف و مشاهده مشکلات از نزدیک مایه دلگرمی مردم است و باید این مسئله ادامه‌دار باشد.

 وی افزود: در مسئله شرارت اراذل‌واوباش باید بررسی‌های دقیقی صورت گیرد که علل و عوامل و انگیزه اعمال ناهنجار و خلاف پیدا شود.

 آیت‌الله سعیدی تأکید کرد: اگر حالت رعب در دل اشرار از بین برود، اعمال خلاف بیشتر خواهد شد به همین خاطر نباید اراذل‌واوباش در سایه امن قرار گیرند؛ بلکه باید همواره از قاطعیت دستگاه قضایی رعب و ترس داشته باشند و نتوانند آزادانه به اعمال خلاف خود ادامه دهند.
پایان پیام

true

true
false
true