×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

توقیف تجهیزات استخراج غیرقانونی رمز ارز در یک کارگاه تولیدی قم تمهیدات شهرداری قم برای برپایی نماز عید فطر و آمادگی استقبال از مسافرین، زائرین و شهروندان در روز طبیعتبیش از ۱۰۰۰ نفر در حوادث رانندگی استان قم مصدوم شدندکشف احتکار انواع لوازم خانگي در قممحدوديت هاي ترافيکي ويژه عيد سعيد فطر در قمگروه جهادی تالیان نور شهید چمران در ۹ عرصه‌ ی مختلف مشغول خدمت رسانی به محرومین استفردا دوشنبه ۱۱ فروردین عید سعید فطر استچگونگی وداع با ماه رمضان و اهمیت عید فطرعید فطر به معنی باز گشت به فطرت خویش. یعنی همان تولد دو باره انسان مبارکبادامام جمعه و استاندار قم از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس قدردانی کردندراهپیمایی روز قدس امسال سیلی محکم دیگری بر جبهه استکبار بودهر تهدیدی را با تهدید جواب خواهیم داددست از هدف بزرگ آزادی قدس شریف نخواهیم کشید جوان ۱۹ ساله قمی در تصادف موتور سنگین جان باختروز قدس نماد اتحاد جهانی برابر استکبار استدشمن امروز در همه مولفه های قدرت در نقطه ضعف قرار دارداسکان شبانه روزی ۱۰ هزار مسافر نوروزی در حسینیه قمی هاخیرین قمی در طرح مودت ۱۳/۵میلیارد کمک کردندقدرت مردمی جبهه مقاومت در راهپیمایی روز قدس قم به نمایش درآمداستانهای برتر در برگزاری جلسات شورای اقامه نماز معرفی شدند
رئیس پلیس فتا استان قم خبرداد؛
true
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای توسط پلیس فتا قم
رئیس پلیس فتا استان قم از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای که با ارسال لینک جعلی سامانه ثنا اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی شهروندان می‌کرد، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سرهنگ مهدی فرازپور روز سه‌شنبه گفت‌وگویی افزود: پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر کلاهبرداری از طریق ارسال لینک‌های آلوده به بدافزار، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: متهم با ارسال پیام‌هایی با مضمون «از شما شکایت شده است، برای مشاهده ابلاغیه به لینک زیر مراجعه کنید»، قربانیان را به درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و با دسترسی غیرمجاز به اطلاعات بانکی و پیامک‌های آنان، اقدام به برداشت از حساب‌هایشان می‌کرد.

فرازپور تصریح کرد: مأموران پلیس فتا پس از ردگیری‌های تخصصی، مخفیگاه متهم را در یکی از استان‌های شمالی کشور شناسایی و طی عملیاتی غافلگیرانه او را دستگیر کردند.

وی در پایان افزود: متهم پس از اعتراف به جرم خود، برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

کشف انبار خشکبار قاچاق در عملیات مشترک پلیس قم و غرب تهران

فرمانده انتظامی استان قم نیز از کشف یک انبار اقلام قاچاق در تهران طی عملیات مشترک پلیس قم و غرب تهران خبر داد.

سردار محمدرضا میرحیدری اظهار کرد: پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر دپوی کالاهای قاچاق در یک انبار در تهران، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان قم این محل را شناسایی و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران پلیس پس از هماهنگی‌های قضایی و با همکاری پلیس امنیت اقتصادی غرب تهران، به محل اعزام، در جریان بازرسی از این انبار، پنج تن گردو، چهار تن و ۸۰ کیلوگرم مغز بادام، ۱۳۰ عدد اسباب‌بازی چینی، ۹۰ عدد شب‌خواب، ۱۰ دستگاه بخارشوی و سایر اقلام فاقد مدارک گمرکی کشف شد.

فرمانده انتظامی استان قم ارزش کالاهای مکشوفه را ۳۷ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این رابطه پرونده‌ای تشکیل و متهم به مراجع قضائی معرفی شد.

میرحیدری در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
پایان پیام

true

true
false
true