×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب اقامه می‌شودموافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها۱۲ هزار زائر در حرم بانوی کرامت؛ ادامه خدمات به زائران اسکان یافتندمبلغ زکات فطریه رمضان ۱۴۰۴ از سوی مراجع تقلید اعلام شددستگیری کلاهبردار حرفه‌ای توسط پلیس فتا قمبهار طبیعت همزمان با بهار خدمات جمعیت هلال‌احمر استحمایت استاندار قم از سرمایه‌گذاری برای تولید در این استانآیت الله اعرافی :قم باید از یک ساختار اداری کارآمد و انگیزه‌بخش برخوردار باشدمحدوديت های ترافيکی مراسم راهپيمايی روز قدس در قماحداث ۲۵ مجموعه رفاهی-تفریحی در قمسامانه گردشگری قم راه‌اندازی شدانعکاس خبری راهپیمایی روز قدس و تجدید بیعت اهالی رسانه قم با آرمانهای قدس شریف۶۷ نوزاد در روز نخست ۱۴۰۴ قم متولد شدشناسایی و جمع‌آوری ۷۶۸ دستگاه ماینر در استان قممسیر راهپیمایی روز جهانی قدس در قم مشخص شدپاسخگویی به بیش از ۹ هزار تماس در سامانه ۱۳۷ شهرداری قم ۱۳۰۰ مترمربع بنر در بیش از ۱۰۰ نقطه شهر قم نصب شدفعالیت ۱۱۰ مرکز نیکوکاری در قم با هدف حمایت از نیازمندان محلی ۱۵۳ نفر در تصادفات قم مجروح و 7 نفر جان خود را از دست دادنددهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان قم گشایش یافت
مشارکت پرشور مردم قم در پویش «قم شهر یتیم‌نوازی»
true
ویژه‌برنامه «قم، شهر یتیم‌نوازی» در جوار حرم حضرت معصومه اجرا می شود
اجرای ویژه‌برنامه «قم، شهر یتیم‌نوازی» در قم،حمایت از ۷ هزار یتیم قمی با مشارکت ۴۸ هزار حامی،اولین مدرسه‌ در قم که حامی ایتام و محسنین شد،حمایت از ایتام با فروش محصولات چرمی در قم،کمک ۱۷۰ میلیون ریالی خیر فرانسوی به نیازمندان قمی،خانواده قمی که هر سال ایتام را اکرام می‌کند،اجرای ۸ سرود در پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی»،اثری که به عشق ایتام ماندگار شد و دانش‌آموز قمی هدیه رهبری را به خواهر معنوی خود هدیه کرد از جمله عناوین خبرهای مهم پیوستن مردم قم به پویش یتیم نوازی است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛شهر یتیم‌نوازی» همزمان با آغاز هفته اکرام ایتام از میلاد امام حسن مجتبی(ع) در میدان آستانه قم به همت کمیته امداد امام خمینی(ره) قم آغاز شده و تا شام شهادت امیرالمؤمنین(ع) با محوریت ترویج فرهنگ یتیم‌نوازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی ادامه دارد.

میدان آستانه قم این روزها میزبان ویژه‌برنامه‌ای با عنوان «قم، شهر یتیم‌نوازی» است که در راستای گرامیداشت هفته اکرام ایتام و با هدف تقویت فرهنگ نوع‌دوستی و کمک به خانواده‌های آسیب‌پذیر برگزار می‌شود؛ این مراسم که با حضور گسترده مردم قم و زائران حرم مطهر حضرت معصومه(س) همراه است، شامل بخش‌های متنوعی از جمله فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های تولیدی خانواده‌های نیازمند است.

این ویژه‌برنامه در قالب غرفه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی برگزار شده که هر یک به بخشی از نیازهای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) پرداخته‌اند؛ از جمله غرفه‌های این برنامه می‌توان به غرفه ارائه محصولات خانگی، غرفه مشاوره‌های فرهنگی و اجتماعی، و غرفه معرفی طرح‌های حمایتی از ایتام و محسنین اشاره کرد.

غرفه‌های مشاوره نیز با ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی، در راستای گسترش آگاهی عمومی و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری در میان اقشار مختلف جامعه تلاش کرده‌اند؛ همچنین غرفه معرفی طرح‌های حمایتی از ایتام و محسنین با هدف جذب حامیان جدید برای حمایت از این افراد برگزار شده است.

عباس جوشقانیان، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم، در حاشیه این مراسم با اشاره به استقبال گسترده مردم از این برنامه، اظهار داشت: «قم، شهر یتیم‌نوازی» یک الگوی موفق از همدلی و مشارکت اجتماعی است که با همت مردم خیر و نیکوکار این شهر برگزار می‌شود؛ این برنامه، فرصتی برای معرفی خانواده‌های نیازمند و جذب حمایت‌های مردمی برای تأمین هزینه‌های معیشتی، درمانی و تحصیلی آنان فراهم کرده است.

وی افزود: مراسم هفته اکرام ایتام در قم نشان‌دهنده جایگاه ویژه این شهر در امور خیر و فرهنگ‌سازی نوع‌دوستی است؛ امیدواریم با استمرار این برنامه‌ها و همراهی مردم شریف قم، بتوانیم گام‌های بیشتری برای حمایت از ایتام و خانواده‌های آسیب‌پذیر برداریم.

حمایت از ۷ هزار یتیم قمی با مشارکت ۴۸ هزار حامی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به تحت پوشش بودن ۷ هزار یتیم و محسنین در این استان، از مشارکت بیش از ۴۸ هزار حامی نیکوکار برای حمایت از این افراد خبر داد و بر ضرورت تقویت فرهنگ یتیم‌نوازی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام محمد طه مهری، شامگاه امشب در پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» که در میدان آستانه قم برگزار شد، با تسلیت این مناسبت، از جایگاه والای یتیم‌نوازی در فرهنگ اسلامی سخن گفت و آن را فرصتی برای گسترش خیر جمعی دانست.

وی ضمن اشاره به برنامه‌های کمیته امداد در هفته اکرام ایتام، اظهار داشت: هفته اکرام ایتام از ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع) آغاز و تا شب شهادت امیرالمؤمنین(ع) ادامه دارد و مردم قم با مشارکت بی‌نظیر خود در طرح‌های حمایتی از ایتام و محسنین، بار دیگر پیشگامی خود را در امور خیر اثبات کردند.

مهری از حمایت ۷ هزار یتیم و محسنین تحت پوشش کمیته امداد استان قم خبر داد و افزود: برای این افراد تاکنون بیش از ۴۸ هزار حامی نیکوکار جذب شده است که ماهانه کمک‌های خود را به اندازه توانشان ارائه می‌دهند و این مشارکت، نقش بزرگی در کاهش مشکلات معیشتی این خانواده‌ها دارد.

مدیرکل کمیته امداد قم، با اشاره به اهداف برنامه امشب، تصریح کرد: مراسم امشب در دو بخش برگزار شد؛ بخش اول به جذب حامیان جدید برای حمایت از ایتام و محسنین اختصاص داشت؛ خانواده‌های علاقه‌مند می‌توانند در طول سال با مراجعه به کمیته امداد، سرپرستی یک یا چند یتیم را بر عهده بگیرند و در تأمین هزینه‌های معیشتی و تحصیلی آنان مشارکت کنند.

وی افزود: در بخش دوم این برنامه، پنج خانواده نیازمند که مشکلاتی همچون مسکن یا بیماری دارند، به مردم معرفی شدند تا با همت خیرین و نیکوکاران، مشکلات این خانواده‌ها برطرف شود؛ این اقدام در راستای توجه به خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی صورت گرفت.

مهری با بیان اینکه استقبال مردم از این برنامه‌ها بسیار قابل توجه بوده است، عنوان کرد:میدان آستانه قم امشب شاهد حضور گسترده مردم و زائرین حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) بود که با عشق و علاقه در این برنامه حضور یافتند و کمک‌های خود را به نیازمندان ارائه کردند.

وی با اشاره به موفقیت‌های مشابه در سال گذشته، گفت: این اقدامات از سال‌های گذشته با همکاری مردم و خیرین آغاز شده و نتایج بسیار خوبی در رفع مشکلات معیشتی و درمانی نیازمندان داشته است؛ امسال نیز امیدواریم با تلاش بیشتر و حمایت گسترده‌تر مردم، شاهد حل مشکلات بیشتری باشیم.

مهری در ادامه، به نقش رسانه‌ها در گسترش فرهنگ یتیم‌نوازی اشاره کرد و اظهار داشت: با همکاری صدا و سیما، خبرگزاری‌ها، فضای مجازی و فعالان اجتماعی، برنامه امشب بازتاب گسترده‌ای داشت و گام‌های مؤثری در معرفی نیازمندان و جلب مشارکت‌های مردمی برداشته شد.

وی تأکید کرد: قم به عنوان پایگاه عظیم تشیع و شهر مقدس آل محمد (ص)، همواره در امور خیر پیشگام بوده است و برنامه‌هایی مانند «قم، شهر یتیم‌نوازی» نیز با استقبال گسترده مردم شریف این شهر روبه‌رو می‌شود که نشان از عمق فرهنگ نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری در میان آنان دارد.

مدیرکل کمیته امداد قم در پایان با قدردانی از تمامی خیرین و نیکوکارانی که در این طرح‌ها مشارکت داشته‌اند، گفت: امیدوارم به برکت امیرالمؤمنین علی (ع) و تلاش مستمر مردم و خیرین، بتوانیم گام‌های بیشتری برای کمک به ایتام و محسنین برداریم و مشکلات زندگی نیازمندان را برطرف کنیم.

پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» الگویی برای حمایت از ایتام در کشور است

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به برگزاری پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» در ایام شهادت حضرت علی(ع) گفت: این پویش فرصتی برای تقویت فرهنگ یتیم‌نوازی است و می‌تواند به الگویی برای سایر شهرها تبدیل شود.

حجت‌الاسلام مهدی متقی‌فرد،  شامگاه امشب در مراسم پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» که در میدان آستانه قم برگزار شد، اظهار داشت: این پویش در شب‌های قدر و روز شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) با هدف حمایت از ایتام و محسنین برگزار می‌شود و توانسته بستری برای تقویت فرهنگ نیکوکاری فراهم کند.

وی با اشاره به اقدامات کمیته امداد در این ایام افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) سال‌ها است که در مناسبت‌های مذهبی همچون شب‌های قدر، طرح‌های حمایتی از ایتام و نیازمندان را اجرا می‌کند؛ امسال نیز این برنامه‌ها در سطح گسترده‌تری در حال اجرا است.

متقی‌فرد با تقدیر از استقبال مردم قم از این پویش تصریح کرد: خوشبختانه مشارکت مردم قم در این برنامه‌ها چشمگیر بوده است و امیدواریم با همت خیرین، گام‌های بزرگی در راستای حمایت از ایتام برداشته شود.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد خاطرنشان کرد: قم با برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند الگویی برای سایر شهرها باشد و فرهنگ یتیم‌نوازی را در سراسر کشور تقویت کند؛ هدف اصلی ما این است که هر فرد نیازمند، یک حامی داشته باشد و هیچ یتیمی بدون پشتیبان نماند.

وی با تأکید بر اهمیت گسترش طرح «کرامت» ادامه داد: این طرح که با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه توسط کمیته امداد اجرا می‌شود، توانسته است بستری مناسب برای مشارکت‌های مردمی فراهم کند؛ اجرای این طرح‌ها در قم نشان‌دهنده توانمندی این شهر در زمینه جذب حمایت‌های مردمی است.

متقی‌فرد با اشاره به همکاری صداوسیما و رسانه های استان قم در پوشش این برنامه‌ها گفت: حضور رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی گسترده باعث شده است تا مردم نسبت به نیازهای ایتام و محسنین آگاهی بیشتری پیدا و در این مسیر همراهی کنند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با ادامه این برنامه‌ها، فرهنگ یتیم‌نوازی و کمک به نیازمندان در کشور نهادینه شود؛ قم به‌عنوان شهر کریمه اهل‌بیت(س)، همواره در امور خیر پیشگام بوده و امروز نیز شاهد یک حرکت مردمی بزرگ برای حمایت از ایتام هستیم.

برپایی غرفه‌های فرهنگی و اجتماعی کمیته امداد قم در جوار حرم حضرت معصومه(س)

کمیته امداد امام خمینی(ره) قم در راستای پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» و با هدف حمایت از خانواده‌های نیازمند، غرفه‌های فرهنگی و اجتماعی متنوعی شامل فروش محصولات خانگی، مشاوره اشتغال و معرفی پنل‌های خورشیدی را در میدان آستانه و جوار حرم مطهر حضرت معصومه(س) برپا کرده است.

فرهنگ یتیم‌نوازی را در جامعه گسترش دهیم

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قم با تأکید بر لزوم ترویج و گسترش فرهنگ یتیم‌نوازی، این سنت حسنه را میراثی ارزشمند از حضرت امیرالمومنین علی (ع) دانست و از مردم برای مشارکت در کمک به نیازمندان دعوت کرد.

مصطفی ملایی، شامگاه امشب در پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» که در میدان آستانه قم برگزار شد، با قدردانی از کمیته امداد به عنوان بنیانگذار این حرکت نیکوکارانه، گفت: این برنامه تاریخی که در ایام شهادت حضرت امیرالمومنین (ع) برگزار شده، رسالتی ارزشمند در راستای رسیدگی به مستمندان و یتیمان است.

وی افزود: یتیم‌نوازی یکی از ویژگی‌های برجسته حضرت علی (ع) بود و ما نیز به عنوان پیروان آن حضرت وظیفه داریم این مسیر را ادامه دهیم؛ کمک به نیازمندان نه تنها برکات دنیوی بلکه آثار اخروی بسیاری برای ما به همراه خواهد داشت.

ملایی با اشاره به تأثیر معنوی و اجتماعی چنین اقدامات خیریه‌ای خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ یتیم‌نوازی باید به یک حرکت همگانی تبدیل شود تا در کنار کاهش مشکلات نیازمندان، روح همبستگی و نوعدوستی در جامعه تقویت شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قم گفت: از همه اقشار جامعه دعوت میکنم تا با مشارکت در این پویش، گامی در مسیر سبک زندگی علوی و کمک به رفع گرفتاری‌های محرومان بردارند.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت این سنت حسنه تصریح کرد: این اقدامات، علاوه بر تأمین نیازهای مادی مستمندان، موجب تقویت روحیه معنوی و افزایش همدلی در میان مردم خواهد شد.

اولین مدرسه‌ در قم که حامی ایتام و محسنین شد

مدیر دبستان دخترانه شهید آل‌طاها پردیسان قم گفت: ۲۸۲ دانش‌آموز این مدرسه هر کدام حداقل حامی یک کودک و برخی از آن‌ها حامی چند کودک از ایتام و محسنین شده‌اند. 

زهرا قلاوند در پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» که در میدان آستانه قم برگزار شد، اظهار داشت: طرح «مهرآموز» سال ۱۴۰۳ در مدرسه ما اجرا شد، این طرح به‌معنای حمایت معنوی هر دانش‌آموز از یک خواهر یا برادر معنوی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) دنبال شد.

وی افزود: در مرحله نمونه اجرای این طرح، پنج مدرسه منتخب شدند که دبستان شهید آل‌طاها یکی از این مدارس بود؛ خوشبختانه دانش‌آموزان ما در این طرح پیشتاز بوده و توانستند عنوان برتر را به‌دست آورند.

قلاوند تصریح کرد: تمامی ۲۸۲ دانش‌آموز مدرسه ما در طرح مهرآموز شرکت کردند و صددرصد آنان با واریز کمک‌های خود به‌طور مستقیم در این طرح مشارکت داشتند؛ این میزان همکاری، افتخاری برای مجموعه آموزشی ما محسوب می‌شود.

مدیر دبستان شهید آل‌طاها قم خاطرنشان کرد: طرح مهرآموز نه‌تنها اقدامی در راستای حمایت مالی از ایتام است، بلکه زمینه‌ساز رشد اخلاقی و تربیتی دانش‌آموزان نیز محسوب می‌شود که چنین برنامه‌هایی نقش موثری در تقویت فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی دارد.

عموم مردم می‌توانند با ارسال عدد ۲۵ به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳ حامی فرزندان یتیم و محسنین شوند.

حمایت از ایتام با فروش محصولات چرمی در قم

غرفه خودکفایی کمیته امداد قم که در نمایشگاه اکرام ایتام در راستای پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» برپا شد، بخشی از سود فروش محصولات چرمی را به حمایت از ایتام اختصاص می‌دهد.

معصومه افضلی‌فر، در حاشیه پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» در میدان آستانه قم اظهار کرد: این غرفه با هدف نمایش خودکفایی مددجویان و حمایت از ایتام برپا شده است؛ ما محصولات تولیدی چرمی خود را از طریق این غرفه عرضه کرده‌ایم و بخشی از سود فروش این محصولات به تأمین نیازهای ایتام اختصاص می‌یابد.

وی افزود: در کارگاه تولید این محصولات، ده نفر مشغول به کار هستند؛ ما برای این افراد از طریق کمیته امداد وام اشتغال فراهم کردیم و همراه با آن، آموزش‌های تخصصی تولید محصولات چرمی را ارائه دادیم.

افضلی‌فر گفت: این نمایشگاه، علاوه بر معرفی توانمندی‌های مددجویان، فضایی فراهم کرده است تا مردم با خرید محصولات، در یاری‌رسانی به ایتام سهیم شوند و این گامی مهم برای تقویت فرهنگ انفاق و یتیم‌نوازی در جامعه است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که علاوه بر کمک به معیشت ایتام، به توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش کمک کنیم.

اقشار مختلف مردم می‌توانند با ارسال شماره ۳ به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۵ از نیازمندان و افراد کم‌تر برخودار استان قم حمایت کنند.

کمک ۱۷۰ میلیون ریالی خیر فرانسوی به نیازمندان قمی 

یک خیر فرانسوی در جریان پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» با خرید سنگ انگشتر متبرک اهدایی از حرم امام حسین(ع) به قیمت ۷ میلیون تومان و اهدای ۱۰ میلیون تومان به این پویش، الگویی از نوع‌دوستی و حمایت از ایتام را به نمایش گذاشت.

پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» که به مناسبت هفته اکرام ایتام در جوار حرم مطهر حضرت معصومه(س) اجرا شد، صحنه‌های زیبایی از انسان‌دوستی را به نمایش گذاشت.

 یک خیر نیکوکار فرانسوی در اقدامی، سنگ انگشتر متبرک به حرم امام حسین(ع) که توسط یکی از بانیان این پویش اهدا شده بود، را به مبلغ ۷ میلیون تومان خریداری کرد تا این مبلغ به ایتام و نیازمندان برسد.

این خیر نیکوکار، علاوه بر این اقدام، مبلغ ۱۰ میلیون تومان دیگر را نیز به تمامی گزارش‌های تهیه شده در این پویش از خانواده‌های نیازمندان اختصاص داد و بدین ترتیب در حمایت از ایتام و تقویت روحیه نوع‌دوستی در این حرکت اجتماعی ایفای نقش کرد.

هر فردی که بر ارزش‌های انسانی پایبند است از هر نقطه‌ای می‌تواند با ارسال عدد ۲۵ به ۳۰۰۰۳۳۳۳ در حمایت از ایتام و محسنین سهیم شود.

خانواده قمی که هر سال ایتام را اکرام می‌کند

بانوی خیر قمی در حاشیه پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» می‌گوید: من با خانواده هر ساله در سالروز شهادت امام علی(ع) می‌آییم تا با شرکت در این پویش، در کمک‌رسانی به ایتام و محسنین سهیم باشیم.

اجرای ۸ سرود در پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی»

پویش مردمی «قم، شهر یتیم‌نوازی» با اجرای هشت سرود حماسی توسط گروه‌های سرود انصارالحجه، میثاق و مدرسه نامجو در جوار حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.

در پویش مردمی «قم، شهر یتیم‌نوازی» که در میدان آستانه برگزار شد، گروه‌های سرود انصارالحجه، میثاق، و مدرسه نامجو با اجرای هشت سرود حماسی، فضای میدان را سرشار از شور و همدلی کردند که این اجراها با استقبال گسترده مردم و خیرین همراه بود.

سرود گروه مدرسه نامجو که با موضوع مقاومت و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی اجرا شد، با استقبال حاضران مواجه گردید؛ اعضای این گروه دانش‌آموزی با صدایی رسا و پرشور، فریاد حمایت از مردم مظلوم فلسطین و نفی اشغالگری را در میدان آستانه طنین‌انداز کردند و پیام مقاومت و بیداری را به گوش همگان رساندند.

یکی از اعضای گروه سرود مدرسه نامجو بیان کرد: ما به‌عنوان نسل جوان، وظیفه داریم صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم و اجرای این سرود، فرصتی بود تا پیام عدالت‌خواهی و مقاومت را از قم به همه جا مخابره کنیم.

همچنین گروه‌های انصارالحجه و میثاق با اجرای سرودهایی درباره ارزش‌های انسانی و اجتماعی، در این مراسم حضور پررنگ داشتند؛ این گروه‌ها با اجرای سرودهایی با محوریت یتیم‌نوازی، اتحاد و اخلاق اسلامی، حضار را تحت تأثیر قرار دادند و فضای مراسم را مملو از حس همدلی کردند.

اثری که به عشق ایتام ماندگار شد 

تابلو نقاشی آل یاسین هنرمند قمی در پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» به نیت کمک به ایتام حراج شد و با رقم ۷ میلیون تومان به فروش رسید؛ این اقدام که با حضور مردم و خیرین در جوار حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، جلوه‌ای از هنر در خدمت انسانیت بود.

پویش «قم، شهر یتیم‌نوازی» که با حضور جمعی از خیرین و مردم نیکوکار قمی در صحن امام خمینی(ره) برگزار شد، به محلی برای نمایش همدلی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست تبدیل شد؛ در این مراسم، آل یاسین، هنرمند قمی، با اهدای یکی از تابلوهای نقاشی خود گامی مؤثر در کمک به این قشر از جامعه برداشت.

این تابلو، پس از ارائه توضیحاتی از سوی هنرمند، با استقبال حاضران مواجه شد و در نهایت به مبلغ هفت میلیون تومان توسط یکی از خیرین خریداری شد، این مبلغ به‌طور کامل برای تأمین نیازهای ایتام و نیازمندان هزینه خواهد شد.

آل یاسین با اشاره به نیت خود در انجام این اقدام، گفت: هنر می‌تواند بستری برای ترویج فرهنگ‌های انسانی و اجتماعی باشد؛ از این رو، هر ساله در چنین مراسمی حضور پیدا می‌کنم تا با ارائه آثار هنری خود، سهمی در حمایت از ایتام داشته باشم.

عموم مردم با ارسال عدد ۲۵ به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳ می‌توانند در حمایت از ایتام و محسنین سهیم باشند.

دانش‌آموز قمی هدیه رهبری را به خواهر معنوی خود هدیه کرد

خانم توسلی دانش‌آموز مدرسه نامجو در اقدامی خیرخواهانه، عروسک هدیه‌گرفته از دیدار با رهبر معظم انقلاب را به یتیمی که حامی او بود، تقدیم کرد؛ این حرکت انسان‌دوستانه نشان از روحیه عمیق ایثار و محبت میان دانش‌آموزان این مدرسه دارد.

مدرسه دخترانه نامجو قم که تمامی دانش‌آموزان آن در حمایت از ایتام فعالیت دارند، این بار شاهد جلوه‌ای از فداکاری یک دانش‌آموز بود؛ خانم توسلی، هنگام دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی، عروسکی ارزشمند به عنوان یادبود دریافت کرد؛ با این حال، او تصمیم گرفت این هدیه را به یتیمی که سال‌ها از او حمایت کرده بود، اهدا کند.

این اقدام نیکوکارانه توسلی با استقبال فراوان مواجه شد و تحسین مسئولان مدرسه و هم‌کلاسی‌هایش را برانگیخت؛ مدیر مدرسه نامجو با تمجید از این حرکت، اعلام کرد: دانش‌آموزان ما از دوران تحصیل، روحیه ایثار و توجه به نیازمندان را در خود پرورش می‌دهند.

خانم توسلی هدف خود را گسترش شادی میان کودکان یتیم عنوان کرد و گفت: عروسک هدیه‌ای از جشن تکلیف نه سالگی ام در دیدار با رهبر انقلاب بود و فکر کردم چه بهتر که این هدیه دل یتیمی را شادتر کند.

شما هم با ارسال عدد ۲۵ به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳ می‌تواند حامی ایتام و محسنین باشید.


پایان پیام

true

true
false
true