×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

خبر برکناری شهردار قم صحت ندارد؟!تکریم و معارفه سرپرستان معاونت اجتماعی و اداره کل زنان استانداری قم برگزار شدسرپرست اداره كل زنان و خانواده استانداری قم منصوب شدانتصاب سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم شهرداری قم دستگاه برتر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شناخته شدآیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه صنعتی قم برگزار شدافتتاح نخستین دفتر داوری مسجد محور در قمشورای شهر قم مجددا به عدم صلاحیت شهردار رأی داد​​​​​​​توافقنامه همکاری استانداری قم و سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش امضاء شدراه اندازی نخستین واحد تولید پنل های خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگانپرداخت ۴۰۰ میلیارد بابت صدور پروانه ساخت سایت شهید رئیسی به شهرداری قمدعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره، فریب افکار عمومی استدومین کارگاه اشتغال بانوان بهبود یافته اعتیاد در قم افتتاح شد۳۱ نفر از محکومین جرایم غیرعمد از نعمت آزادی بهره مند شدندبرنامه‌های علمی و مذهبی مسجد مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)قم در ماه رمضان اعلام شدفعالان عرصه فرهنگ و هنر بسیج قم تجلیل شدند۲۵۰۰ مبلغ از قم به امامزادگان کشور در طرح ضیافت بهاری اعزام شدندتجلیل از خادمین رسانه ای هیات خادم الرضا (ع) در قمقهرمانان پارا المپیکی قم تجلیل شدندفروش بلیت‌های نوروزی در قم بدون افزایش قیمت
استاندار قم در بازدید از دانشگاه حضرت معصومه س :
true
دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به دانشگاه تراز منطقه تبدیل شود
استاندار قم گفت:دانشگاه حضرت معصومه می‌تواند به دانشگاه تراز بانوان در کشور و منطقه تبدیل شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس اکبر بهنام جو ظهر در ادامه بازدیدهای خود از مراکز علمی و پژوهشی استان به دانشگاه حضرت معصومه رفت.

وی در ابتدای ورود با حضور بر سر مزار شهدای گمنام به مقام شامخ آنان ادای احترام کرد و یک اصله نهال سرو در این دانشگاه کاشت.

 مهندس بهنام جو پس از بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه در جمع مدیران و معاونان دانشگاه حاضر شد و ضمن تشکر از فعالیت‌های انجام شده تصریح کرد این دانشگاه  می‌تواند به عنوان دانشگاه تراز بانوان در کشور و منطقه تبدیل شود.

استاندار قم با اشاره به فعالیت‌های انجام شده ، زیرساخت‌های آماده شده در دانشگاه را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: باید با دید وسیع، برنامه ریزی های بلند مدت داشت تا باعث جهش و ارتقا در دانشگاه شود.

 مهندس بهنام جو همچنین با اشاره به وسعت یکصد هکتاری دانشگاه و طرح برخی مسائل برای ساخت واحدهای مسکونی در آن با این مسئله مخالفت کرد و گفت: با توجه به اینکه باید برای آینده دانشگاه برنامه‌های بلند مدت در نظر گرفته شود ساخت واحد مسکونی در آن به هیچ عنوان به صلاح نیست.

مقام عالی دولت در استان تاکید کرد باید برای دانشجویان اوقات فراغت خوب و مناسب فراهم کرد و به ورزش دختران توجه ویژه شود.

خانم دکتر بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه هم در این جلسه گفت:  این دانشگاه ۱۶۰۰ دانشجو دارد که یکصد نفر آنان از کشورهای دیگر هستند.

وی از استاندار خواست نسبت به تقویت بودجه دانشگاه و ساخت خوابگاه  دانشجویان توجه ویژه داشته باشد.

 خانم بردبار از برنامه‌های این دانشگاه برای افزایش دانشکده‌ها از سه دانشکده به پنج دانشکده، ایجاد مجتمع کارآفرینی و دهکده ورزشی بانوان گزارش داد.

استاندار قم همچنین در گفتگو با تعدادی از دانشجویان از دغدغه های آنان به ویژه کمبود سرویس اتوبوسرانی آگاه شد.
پایان پیام

true

true
false
true