×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

خبر برکناری شهردار قم صحت ندارد؟!تکریم و معارفه سرپرستان معاونت اجتماعی و اداره کل زنان استانداری قم برگزار شدسرپرست اداره كل زنان و خانواده استانداری قم منصوب شدانتصاب سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم شهرداری قم دستگاه برتر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شناخته شدآیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه صنعتی قم برگزار شدافتتاح نخستین دفتر داوری مسجد محور در قمشورای شهر قم مجددا به عدم صلاحیت شهردار رأی داد​​​​​​​توافقنامه همکاری استانداری قم و سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش امضاء شدراه اندازی نخستین واحد تولید پنل های خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگانپرداخت ۴۰۰ میلیارد بابت صدور پروانه ساخت سایت شهید رئیسی به شهرداری قمدعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره، فریب افکار عمومی استدومین کارگاه اشتغال بانوان بهبود یافته اعتیاد در قم افتتاح شد۳۱ نفر از محکومین جرایم غیرعمد از نعمت آزادی بهره مند شدندبرنامه‌های علمی و مذهبی مسجد مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)قم در ماه رمضان اعلام شدفعالان عرصه فرهنگ و هنر بسیج قم تجلیل شدند۲۵۰۰ مبلغ از قم به امامزادگان کشور در طرح ضیافت بهاری اعزام شدندتجلیل از خادمین رسانه ای هیات خادم الرضا (ع) در قمقهرمانان پارا المپیکی قم تجلیل شدندفروش بلیت‌های نوروزی در قم بدون افزایش قیمت
هشدار رییس کل دادگستری استان قم به مخلان نظم و امنیت عمومی ؛
true
سازش در ۲۴ هزار و ۳۶۷ فقره پرونده و رهایی هشت نفر از قصاص در قم
رییس کل دادگستری قم گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۸۷ هزار و ۸۴۲ فقره پرونده به این شعب وارد شده‌است که از این تعداد ۲۴ هزار و ۳۶۷ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۸ درصد از پرونده‌های قابل سازش استان را شامل می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی روز سه‌شنبه در گفت وگویی افزود: در استان قم تعداد ۶۵ شعبه شورای حل اختلاف مستقر است که از این تعداد ۶۱ شعبه در مرکز استان و چهار شعبه در بخش‌ها فعالیت دارند.

سازش ۶۲ درصدی پرونده‌های تصادفات در شورای حل اختلاف استان قم

وی اضافه کرد: در حوزه پرونده‌های مربوط به تصادفات رانندگی نیز از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹ هزار و ۴۹۹ فقره پرونده به دادگستری استان وارد شده که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۱۳ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۶۲ درصد این پرونده‌ها را شامل می‌شود.

وی از ورود یک‌هزار و ۹۷۵ فقره پرونده طلاق به شوراهای حل اختلاف استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: از این تعداد یک‌هزار و ۷۷ فقره پرونده منجر به سازش شده که نشان از سازش ۵۵ درصدی در پرونده‌های طلاق ارجاعی به این شورادارد.

سازش در ۸ پرونده قصاص

موسوی یادآور شد: از ابتدای سالجاری تاکنون با تلاش اعضای شورای حل اختلاف، صلح‌یاران، مددکاران و کارکنان زندان تعداد هشت فقره پرونده قصاص در استان منجر به سازش شده‌است.

وی بیان کرد: همچنین در سالجاری با تلاش‌ها و پیگیری‌های اعضای شورای حل اختلاف و ایجاد صلح و سازش در پرونده‌ها، ۴۰ نفر از زندانیان استان در اثر ایجاد سازش در پرونده‌ها از زندان آزاد شدند.

وی نقش صلح‌یاران، داوران و میانجیگران را در سازش در پرونده‌های قضایی بسیار ارزشمند دانست و گفت: در حال حاضر در استان قم ۲۱ نفر صلح‌یار، ۱۵ نفر داور و ۸ نفر میانجیگر با دستگاه قضایی استان همکاری دارند.

ارجاع ۲۴ هزار و ۵۵۷ فقره پرونده به محاکم صلح استان

رییس کل دادگستری قم در ادامه از فعالیت ۳۶ شعبه دادگاه صلح در استان خبر داد و تصریح کرد: از ابتدای تاسیس این محاکم در استان تاکنون ۲۴ هزار و ۵۵۷ فقره پرونده به این محاکم وارد شده که از این تعداد ۱۶ هزار و ۵۲۴ فقره پرونده رسیدگی شده‌است.

وی اضافه کرد: از مجموع شعب دادگاه‌های صلح تعداد ۳۵ شعبه در مرکز استان مستقر است که تاکنون ۲۳ هزار و ۹۸۱ فقره پرونده به این شعب ارجاع شده است؛ از این تعداد، ۱۶ هزار و ۶۷ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است.

هشدار رییس کل دادگستری استان قم به مخلان نظم و امنیت عمومی در چهارشنبه آخر سال

رییس کل دادگستری قم در سی و هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی دادگستری استان قم نیز با اشاره به ضرورت تقویت نظم عمومی استان، به مخلان امنیت در چهارشنبه پایانی سال هشدار داد و از دادستان استان خواست تدابیر لازم را برای کاهش آسیب‌های احتمالی این روز اتخاذ کند.

موسوی با تاکید بر لزوم پیشگیری از حوادث و سوانح ناشی از استفاده غیرمجاز از مواد محترقه، برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت عمومی را ضروری دانست و با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز، خواستار برخورد جدی‌تر با جرایم خشن و مهم در سطح استان شد.

وی تصریح کرد: امنیت عمومی مردم در این ایام باید در اولویت اقدامات قضایی و انتظامی قرار گیرد و برخورد قاطع با جرایمی مانند سرقت، نزاع‌های خیابانی و سایر جرایم مهم در دستور کار باشد.

وی در ادامه، با برشمردن برخی از جرایم مهم، خواستار عدم برخورداری مجرمان از نهادهای ارفاقی در این ایام شد و تاکید کرد: اعطای تسهیلاتی مانند آزادی مشروط و مرخصی به محکومان جرایم سنگین باید با دقت و نظارت بیشتری صورت گیرد تا از هرگونه سوءاستفاده احتمالی جلوگیری شود.

در پایان این جلسه، رییس کل دادگستری استان قم بر لزوم هماهنگی و تعامل میان دستگاه قضایی و سایر نهادهای اجرایی و انتظامی برای تأمین امنیت عمومی در ایام پیش‌رو تأکید کرد و از تمامی مسوولان قضایی خواست تا در راستای اجرای دقیق قوانین و حفظ حقوق شهروندان، اقدامات لازم را انجام دهند.

در این نشست، پس از بحث و تبادل نظر پیرامون سند تحول و تعالی قوه قضاییه، مهم‌ترین مسائل استان نیز مورد بررسی قرار گرفت.


پایان پیام

true

true
false
true