- 13 اسفند 1403
- کد خبر 21215
- پرینت
- کپی لینک کوتاه

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمد رضا رحیمی موحد معاون توانبخشی بهزیستی استان قم ضمن اعلام این خبر گفت : این تبلت ها با مشارکت صندوق کودکان سازمان ملل متحد و دفتر توانبخشی، آموزشی بهزیستی کشور، جهت بهره برداری و استفاده کودکان معلول زیر ۱۱ سال که از خدمات مراکز روزانه بهزیستی و مدارس استثنایی استفاده نمی کنند تهیه و توزیع شد.
رحیمی افزود: کودکان معلول مشمول این طرح به علت بعد مسافت و دوری از مراکز موجود ، توانایی حضور در مراکز توانبخشی روزانه را ندارند و از طریق برنامه توانبخشی راه دور با استفاده از گوشی موبایل و تبلت از برنامه های مراکز ما استفاده می کنند که به همت یونیسف و بهزیستی کشور ۵۰ عدد تبلت تهیه و بین آنان توزیع شد.
معاون توانبخشی بهزیستی قم گفت : واجدین دریافت تبلت های مذکور پس از تایید بهزیستی قم و سازمان بهزیستی کشور در لیست دریافت این خدمت قرار گرفتند.
پایان پیام