×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برنامه‌های علمی و مذهبی مسجد مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)قم در ماه رمضان اعلام شدفعالان عرصه فرهنگ و هنر بسیج قم تجلیل شدند۲۵۰۰ مبلغ از قم به امامزادگان کشور در طرح ضیافت بهاری اعزام شدندتجلیل از خادمین رسانه ای هیات خادم الرضا (ع) در قمقهرمانان پارا المپیکی قم تجلیل شدندفروش بلیت‌های نوروزی در قم بدون افزایش قیمتکمک ۱۳ میلیارد تومانی خیرین قم برای آزادی زندانیان۲۵ میلیون دلار کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان صادر شداحداث شهرک صنعتی کفش در قممردی که گرما بخش سفرهای محرومین قم بود در خاطره ها ماندگار شدشعبه ویژه رسیدگی به جرائم زیست محیطی و بهداشتی در قم تشکیل شدامضای تفاهم‌نامه بین کنگره علامه حلی و مجتمع آموزشی پژوهشی ائمه اطهار (ع)؛ اهدای 500 جفت کفش ، ۲۰۰دست پیراهن و شلوار و 600 بسته معیشتی به نیازمندانرسانه ها در جهت حفظ وحدت و انسجام شورای شهر قم تلاش کنندواژگونی پژو پارس یک فوتی بر جاگذاشتغیبت تعدادی از اعضای شورای شهر قم این جلسه راهم به تعطیلی کشاندسرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قم معرفی شد۲ هزار و ۳۰۰ کلاس در مدارس قم برای اسکان مسافران نوروزی آماده شدکمک یک میلیارد ریالی شهردار قم برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمداختراع کفپوش‌های یکپارچه ایمن برای سالن‌های ورزشی در دانشگاه قم
دبیر علمی همایش بین‌المللی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی:
true
نخستین همایش بین‌المللی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی برگزار می شود
اولین همایش بین‌المللی علامه ملاعبدالله بهابادی‌یزدی روزهای ۲۹ و ۳۰ بهمن در دانشگاه کوفه عراق برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ حسن عبدی‌پور دبیر علمی همایش  در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان مطلب فوق گفت: ملاعبدالله بهابادی یزدی از شخصیت‌های علمی جهان تشیع، اندیشمندی است که در حوزه نظر و عمل از دانش حکمت و منطق استفاده کرد.
دبیر علمی همایش افزود: علامه ملا عبدالله یزدی شخصیتی علمی مربوط به تنها شیعیان نبود بلکه مورد احترام و تمجید همه گروه‌های مذاهب اسلامی اهل سنت و در دورانی که دولت سنی عثمانی توانست عراق و عتبات را از دست صفویه خارج کند، ملاعبدالله یزدی را بخاطر حکمرانی حکیمانه و تعامل سازنده در مسئولیت تولیت ابقاء کرد.
وی با اشاره به برخی تالیفات علامه بهابادی بیان کرد: حاشیه ایشان به کتاب «تهذیب المنطق» تألیف سعدالدین تفتازانی، سرآمد کتاب‌های علم منطق است و به نویسنده کتاب «حاشیه» معروف است و این کتاب هنوز هم یکی از کتب معروف در حوزه‌های علمیه به شمار می رود و درحالی ‌که ۱۲۰ حاشیه بر این کتاب زده شده است اما حاشیه حکیم ملا عبدالله بهابادی(ره) از همه مهم‌تر بود.
وی افزود: ملاعبدالله شخصیتی جامع الاطراف در موضوعات مختلف فقهی و منطقی، کلامی، سیاسی و خدمات اجتماعی بود و کمتر افرادی هستند که از جامع الاطراف بودن ایشان مطلع باشد. لذا این همایش در تلاش است شخصیت و جامع الاطراف بودن ایشان را به جامع علمی معرفی کند.
عبدی پور ادامه داد: ملاعبدالله بهابادی یزدی با درک عمیق از شرایط زمان خویش و ضرورت حفظ تشیع، موفق به تنظیم اصول مذهبی و سیاسی به عنوان رهبری هوشمند در نجف اشرف، او با بصیرت و آگاهی، جوامع شیعه را به سمت وحدت و همبستگی هدایت کرد. تلاش‌های او در ایجاد فضای همفکری و همگرایی میان علمای شیعه، به تقویت هویت دینی و ملی کمک شایانی نمود و باعث شد تا شیعیان از بحران‌ها به‌خوبی عبور کنند.
دبیر علمی همایش گفت: ملاعبدالله در نجف اشرف طراز یک عالم اسلامی و روحانیت را به شدت ارتقا داد. قبل از این تصور آحاد جامعه از عالم دینی یک انسان معمولی بود که عبادتی انجام دهد و پاسخی به احکام شرعی بدهد، اما علامه بهابادی یزدی جایگاه عالم دینی را در حد سیاستمدار ارتقا داد و از این جهت تاریخ زعامت ایشان در نجف اشرف اهمیت دارد.
دبیر علمی همایش با اشاره به برگزاری همایش ملاعبدالله بهابادی‌ یزدی گفت: در این همایش بیش از ۴۰ شخصیت عراقی و ایرانی در ۶ کمیسیون سیاسی کلامی و فلسفی به بحث خواهند نشست.

پایان پیام

true

true
false
true