- 15 بهمن 1403
- کد خبر 21025
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛این آیین همزمان با چهارمین روز از ایام الله دهه فجر با مشارکت استانداری ، بسیج رسانه و خانه مطبوعات استان قم برگزار شد.
خبرنگاران و مدیران روابط عمومیهای استان قم در این آیین با نثار گل به تمثال آیت الله خمینی(ره) یاد و خاطره ایام مبارک دهه فجر و قیام مردم کشور به رهبری امام راحل را گرامی داشتند.
در این آیین مدیر بیت امام راحل در قم درخصوص نحوه زندگی شخصی و سیاسی بنیانگذار انقلاب اسلامی مطالبی را بیان کرد.
اصحاب رسانه قم و مدیران روابط عمومی قم همچنین از بخشهای مختلف بیت امام راحل بازدید نمودند.
بیت امام خمینی(ره) در قم در میدان روحالله واقع است، این بنا با یک قرن قدمت درسال ۱۳۷۵ توسط سازمان میراث فرهنگی وقت در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
امام راحل از سال ۱۳۳۵ در این خانه ساکن شد و تا پیش از تبعید به عراق سالهای پر التهاب مبارزات ملت ایران علیه رژیم شاهنشاهی را از این خانه رهبری میکرد.
از ۱۲ بهمن سالروز ورود امام خمینی(ره) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران به میهن در سال ۱۳۵۷ تا ۲۲ بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در همان سال، دهه فجر نامیده میشود.
پایان پیام