- 13 آذر 1403
- کد خبر 20530
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در این مراسم جمعی از مسئولان ملی و استانی از جمله حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و همچنین حمیدرضا شیخ الاسلام رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و مسئولانی از جمله حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم معاون استاندار قم، علیرضا مظفری شهردار منطقه پردیسان قم، اصغر محمودی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حامدی امام جمعه پردیسان، سید ناصر علایی طباطبایی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم، علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم و سید علی محمدی رئیس ناحیه چهار آموزش و پرورش قم در کنار جمعی از خیرین مدرسه ساز و خانواده دانش آموزان با نیازهای ویژه حضور داشتند.
همچنین مدیرکل نوسازی مدارس استان قم در سخنانی با اشاره به این که عملیات احداث این مدرسه از سال قبل آغاز شده بود اظهار کرد: خوشبختانه این مدرسه با اعتباری بالغ بر 26 میلیارد تومان در سال جاری تحویل آموزش و پرورش استان و دانش آموزان عزیز با نیازهای ویژه شد.
احمدرضا اجتهادی ادامه داد: مدرسه استثنایی باغچه بان از محل اعتبارات و مصوبات سفر سال 1400 رئیس جمهور فقید، شهید آیت الله رئیسی تأسیس شده است.
وی افزود: این مدرسه در زمینی به مساحت دو هزار و 265 مترمربع با زیربنای یک هزار و 506 مترمربع در دو طبقه احداث شده و شامل هشت کلاس درس، 13 اتاق اداری و جنبی، شش کارگاه و سالن، نمازخانه مستقل و زمین چمن مصنوعی است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم اضافه کرد: در ادامه روند نهضت خودکفایی مدارس استان قم، این مدرسه نیز به همت خیّر مدرسه ساز دکتر سید محمد برقعی، مجهّز به سامانه 20 کیلوواتی تولید برق از انرژی خورشیدی در پشت بام مدرسه شده است تا با درآمد ماهانه حداقل 10 میلیون تومان برای مدرسه، بسیاری از مشکلات و نیازهای مدرسه پوشش داده شود.
اجرای گروه سرود ریحانه النبی دانش آموزان با نیازهای ویژه، قرائت قرآن توسط قاری روشندل علی اصغر ملکی و همچنین اجرای دکلمه توسط زهرا علیخانی، دانش آموز دیروز مدارس استثنایی قم و دانشجوی امروز رشته روانشناسی، بخش دیگری از این مراسم بود.
همچنین در پایان این مراسم از زحمات برخی دست اندرکاران به ثمر نشستن این پروژه با حضور مسئولان و خیرین مدرسه ساز تقدیر شد؛ ضمن آن که مدعوین حاضر در مراسم پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه مدرسه استثنایی باغچه بان به امامت امام جمعه پردیسان، در کلاس های درس حضور یافتند و با اهدای بسته فرهنگی و گُل به دانش آموزان و معلمان مدرسه، از آنان تقدیر کردند.
خیرین مدرسه ساز، پیشرفت آینده کشور را ترسیم می کنند
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، خیرین مدرسه ساز را ترسیم کنندگان پیشرفت چند دهه آینده کشور خوانده و خاطر نشان کرد: این عزیزان شاخص های پیشرفت را در کشور نهادینه می کنند.
حمیدرضا شیخ الاسلام امروز و در مراسم افتتاح مدرسه استثنایی باغچه بان پردیسان قم، با گرامیداشت روز جهانی معلولان بیان داشت: این روز را باید روز جهانی فرشتگان الهی بنامیم؛ ضمن آن که باید از فرهنگستان زبان و ادب فارسی بخواهیم تا جایگزینی برای کلمه معلول معرفی کند.
وی در ادامه شاخص های پیشرفت و توسعه را در سه عنوان خلاصه کرد و گفت: آموزش و پرورش، درآمد سرانه و امید به زندگی، سه شاخص شناخته شده توسعه در دنیا محسوب می شود.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان قم همچنین به نقش مهم خیرین مدرسه ساز در پیشرفت کشور توجه داد و افزود: این عزیزان، شاخص های پیشرفت را در کشور نهادینه و عظمت چند دهه آینده کشور را ترسیم می کنند.
وی در ادامه از خدمات رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم تجلیل کرد و گفت: سید ناصر علایی طباطبایی از السابقون امور خیریه در چند دهه گذشته و بویژه در امر خیر مدرسه سازی بوده است.
شیخ الاسلام با تقدیر از خدمات خانواده اصیل هندویان اظهار کرد: برپایی دسته عزاداری اسارت اهل بیت (ع) در ایام ماه های محرم و صفر در محله حاج زینل قم توسط مرحوم حاج احمد هندویان و همراهان ایشان از جمله این خدمات است.
وی با گرامیداشت یاد و نام شهید مهدی هندویان، به خدمات این خانواده در عرصه مدرسه سازی پرداخت و گفت: بحمدالله حضور حاج ابوالفضل هندویان در عرصه مدرسه سازی در قم، تحولی در این زمینه ایجاد کرده؛ ضمن آن که ایشان تنها خیّر مدرسه ساز نیست؛ بلکه خیّر مدرسه یار و همچنین فردی است که خیّرسازی کرده و افراد جدیدی را به این عرصه نورانی اضافه می کند.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک همچنین به مذاکرات اخیر خود با استاندار قم توجه داد و ابراز امیدواری کرد تداوم این مذاکرات بتواند تخصیص قطعه زمینی مناسب در منطقه جمکران قم را برای تأسیس دانشگاه فرهنگیان نوید دهد.
همچنین امام جمعه پردیسان نیز در این مراسم با تسلیت ایام فاطمیه، روایتی از حضرت صدیقه طاهره (س) را به نقل از حضرت رسول الله (ص) بازخوانی کرد و گفت: حضرت در این روایت چنین بیان می فرمایند که شرورترین امت من کسانی هستند که انواع غذاها و لباس ها را در اختیار داشته و استفاده می کنند؛ اما با این حال شُکرگزار نیستند و با طلبکاری سخن می گویند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حامدی سپس کار خیرین مدرسه ساز را شُکرگزاری به درگاه خدا توصیف کرد و افزود: خیرین مدرسه ساز باقیات الصالحات ارزشمندی برای خود پیش می فرستند.
وی همچنین به سفر اخیر خود به کشور لبنان اشاره کرد و با تمجید از صبوری و مجاهدت های خانواده های جبهه مقاومت؛ از خیرین ملی مدرسه ساز خواست تا با ادای دین به این خانواده ها در عرصه مدرسه سازی برای دانش آموزان محور مقاومت، نام خود را به عنوان خیّر بین المللی مدرسه ساز جاودانه سازند.
پایان پیام