×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

محدودیت گازرسانی به مشترکان پرمصرف گاز در قمجریان گاز برخی مناطق قم قطع می شودتبلیغات وام بدون ضامن در دیوار کلاهبرداری استمشترکین پرمصرف گاز در قم کاهش یافتند 20 اتوبوس‌ برقی و 10 اتوبوس دیزلی به ناوگان اتوبوس‌رانی قم افزوده می‌شودفرمانده انتظامي استان قم شخصا به مشکلات مردم رسیدگی می کند۹ دستگاه ویلچر برقی به توان‌یابان بهزیستی قم اهدا شدیک واحد صنعتی در سلفچگان به چرخه تولید بازگشتهمه مدارس استثنایی استان قم مناسب سازی شدفاز دوم مجتمع آموزشی استثنایی پردیسان قم افتتاح شدتشییع سه شهید گمنام در قمروز پر کار و دیدارهای فشرده استاندار قم در تهران۳۵ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی قم هستندسرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شددو مرکز جدید توان‌بخشی در قم به بهره‌برداری رسیدتصویب طرح تحقیق و تفحص از شهرداری قمتنظیم سند استانی کاهش خطر حوادث و سوانح قم۱۰۰۰ قطعه طلا و ۵۰ میلیارد‌ نقد؛ هدیه طلاب خواهر به مقاومتهمکاری با فعالان فرهنگی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعیمصرف گاز طبیعی کشور در سطح هشدار است ؛ صرفه جویی کنید
رئیس امور ایمنی و محیط زیست شرکت گاز قم:
true
مصرف گاز طبیعی کشور در سطح هشدار است ؛ صرفه جویی کنید
رئیس امور ایمنی و محیط زیست شرکت گاز قم با اشاره به کاهش دما و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی گفت: مصرف گاز طبیعی در کشور به سطوح هشدار دهنده‌ای رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛رئیس امور بهداشت ایمنی، محیط زیست و مدیریت بحران شرکت گاز با اشاره به کاهش دما و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی گفت:مصرف گاز طبیعی در کشور به سطوح هشدار دهنده‌ای رسیده است. 

علی تلخابی تصریح کرد: تنها در هفته گذشته، مصرف روزانه گاز خانگی کشور از مرز ۷۰۰ میلیون متر مکعب فراتر رفت؛ رقمی که تأمین آن، فشار مضاعفی به شبکه انتقال وارد می‌کند. 

وی افزود:در حال حاضر، مصرف گاز خانگی بیش از ۷۰ درصد از کل تولید روزانه گاز کشور را به خود اختصاص داده است.

تلخابی جلوگیری از افت فشار گاز در استان‌های شمالی و شمال شرقی کشور را نتیجه مدیریت بهینه مصرف گاز بیان کرد.

رئیس امور بهداشت ایمنی، محیط زیست و مدیریت بحران شرکت گاز استان قم را در دو سال گذشته با عنوان استان نمونه در مصرف بهینه گاز معرفی کرد.

تلخابی افزود: شهروندان بخش خانگی قم درسال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل ۵ درصد و پارسال ده درصد کاهش مصرف گاز را ثبت کردند.

یکی از مشکلات عمده در مدیریت مصرف، بازدهی پایین برخی وسایل گرمایشی است. بخاری‌های گازی که در بسیاری از خانه‌ها استفاده می‌شوند، بازدهی کمتر از ۲۰ درصد دارند؛ به این معنا که بیش از ۸۰ درصد انرژی گاز مصرفی، به هدر می‌رود.

صرفه‌جویی در مصرف گاز، تنها یک وظیفه ملی نیست، بلکه فرصتی برای حفاظت از محیط‌زیست و کاهش هزینه‌ها برای خانوارهاست. تنظیم دمای وسایل گرمایشی روی ۱۸ تا ۲۱ درجه، استفاده از درزگیرها، و جایگزینی بخاری‌های فرسوده با مدل‌های جدید، گام‌هایی ساده، اما مؤثر در این مسیر هستند.


پایان پیام

true

true
false
true