×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کلنگ احداث مجتمع آموزشی شهیدان شعبان‌زاده در قم بر زمین زده شددعوت از سه هندبالیست قمی به اردوی تیم ملی هندبال زنانآیت‌الله فاضل لنکرانی: معارف قرآن باید به دانشگاه‌های بزرگ جهان عرضه شود اجرای سوگواره یاس نبوی در 45 بقعه متبرکه قم مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه: امروز جبهه مقاومت مقتدرتر از قبل می جنگدکابینت‌ساز متقلب در قم هفت میلیارد ریال جریمه شدکسب رتبه دوم و راه‌یابی تیم دانشگاه قـم به مرحله ساخت نمونه مهندسی ماهواره مکعبیبرگزاری مراسم سوگواری فاطمیه اول درحسینییه دفتر آیت الله فاضل لنکرانیآیت‌الله سعیدی:توسعه و ترویج معارف قرآنی وظیفه‌ای همگانی استرسیدگی دادگستری قم به تخلفات محیط زیستی قم مدینه الشفا می شودسومین خط تولید فیبر نوری کشور در قم به بهره برداری رسیدیادواره شهدای استان قم و شهیدان زین الدین برگزار می شودبرخورد آمبولانس خصوصی و اتوبوس در اتوبان قم به کاشاناجرای طرح جامع بهسازی بزرگراه قم- سلفچگان- دلیجان به بانک تکلیف نمی کنیم، بلکه همکاری بانک را می طلبیمجشنواره نوآوری های تبلیغی جنات در قم برگزار می شود۱۳۰ مشاور املاک فاقد پروانه در قم پلمب شدندرئیس کل دادگستری استان قم به مشکلات ۳۲ نفر از مراجعان رسیدگی کردسهام عدالت و بسته‌های معیشتی تله کلاهبرداران سایبری است
رضایت مدیران ارشد اوقاف از میزبانی قم در مسابقات معارفی قرآن؛
true
آیت‌الله سعیدی:توسعه و ترویج معارف قرآنی وظیفه‌ای همگانی است
امام جمعه قم گفت: امروز وظیفه همه ما این است که در زمینه معارف الهی بکوشیم و برای توسعه آنها در سطح جامعه برنامه‌ریزی داشته باشیم.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیت‌الله سید محمد سعیدی در جمع مدیرکل و معاونین اوقاف استان اظهار کرد: ائمه اطهار (علیه السلام) تجسم عینی قرآن و عالم به کلام وحی بودند.

وی افزود: رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) تلاش زیادی کردند تا قرآن و عترت در کنار هم مورد توجه مسلمانان قرار بگیرد.
امام جمعه قم خاطرنشان کرد: در روایات تصریح شده که قرآن نطق می‌کند و ناطق آن اهل بیت (علیهم السلام) هستند.
او ادامه داد: در طول تاریخ برخی منافقین و فرقه‌های انحرافی منافع خود را در تفرقه بین قرآن و عترت دیدند و در این زمینه اقدامات زیادی انجام دادند.
امام جمعه قم با بیان اینکه همه کارها باید برای خدا انجام شود گفت: ائمه اطهار (علیه السلام) در همه حالات به این مسئله توجه داشتند و حتی در مصائب و سختی‌ها نیز اینگونه بودند؛ ما نیز باید تلاش کنیم و به آنها تاسی نماییم.
او عنوان کرد: پرداختن به ظاهر قرآن یعنی صوت و لحن و حفظ امور خوبی هستند اما مهم‌تر از آنها توجه به معارف این کتاب الهی است ضمن اینکه باید بعد از آموختن معارف به آنها عمل کرد.
آیت‌الله سعیدی افزود: به کار بستن معارف الهی در زندگی مهم‌ترین کاریست که اهل ایمان نسبت به این کتاب الهی باید انجام دهند.
تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه (سلام الله علیها) خاطرنشان کرد: اهل بیت علیهم السلام بر این مسئله تاکید فراوانی داشتند و مسلمانان را تشویق می‌کردند تا معارف قرآن را بیاموزند و آنها را در زندگی به کار ببندند.
او تصریح کرد: پرداختن صرف به قرائت و حفظ قرآن کاری از پیش نمی‌برد چه اینکه بسیاری از کسانی که در جنگ‌های صدر اسلام و در مقابل حضرت علی (علیه السلام) ایستادند و کشته شدند جزو حافظان و قاریان قرآن بودند.
آیت الله سعیدی گفت: امروز وظیفه همه ما و مسئولیت مهممان این است که در زمینه معارف الهی بکوشیم و برای توسعه آنها در سطح جامعه برنامه‌ریزی داشته باشیم.
امام جمعه قم ادامه داد: امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش در این زمینه مشهود است که از جمله آنها برگزاری مسابقات معارفی قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه به صورت جدا از مسابقات صوت و لحن است.
او تاکید کرد: کار در زمینه توسعه معارف قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه اقدام بسیار شایسته‌ای است که اوقاف قم متصدی این امر شده و امیدواریم در ادامه مسیر نیز با موفقیت همراه باشد.

مدیرکل اوقاف قم عنوان کردرضایت مدیران ارشد سازمان اوقاف از میزبانی قم در مسابقات معارفی قرآن

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: با وجود فراهم نبودن زیرساخت‌ها، تلاش مجموعه اوقاف قم سبب شد مدیران ارشد سازمان اوقاف نسبت به برگزاری دو دوره مسابقات معارفی در قم رضایت داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در دیدار با آیت الله سعیدی امام جمعه قم اظهار کرد: دو سال است که مسابقات سراسری معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به صورت مجزا و به میزبانی استان قم برگزار می‌شود.
او افزود: امسال قم میزبان سومین دوره این مسابقات و شرکت کنندگانی از سراسر کشور خواهد بود.
مدیرکل اوقاف استان قم گفت: دبیرخانه دائمی مسابقات از نخستین سال برگزاری در قم مستقر شده و کلیه امور مربوط به آن را سازماندهی می‌کند.
او ادامه داد: تاکنون در زمینه صوت، لحن و حفظ اقدامات گسترده‌ای در سطح کشور و حتی به صورت بین‌المللی به همت جمهوری اسلامی ایران به خصوص خوسط سازمان اوقاف و امور خیریه انجام شده اما در زمینه معارف قرآن دچار کم کاری هستیم.
اسکندی عنوان کرد: بر این اساس سازمان اوقاف به این فکر افتاد که مسابقات معارفی را با محوریت قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به صورت جداگانه برگزار کند که قم متصدی این امر شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: انتخاب قم برای میزبانی این مسابقات به خاطر وجود حوزه علمیه، علما و مراجع و مفسران بزرگ قرآن کریم در این شهر بوده است.
او با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم برای برگزاری مسابقات ملی در قم دچار نواقصی بوده و هست گفت: با این حال اداره کل اوقاف استان قم از همه ظرفیت‌های خود بهره گرفت تا مسابقاتی در شأن قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و نیز استان قم برگزار شود.
اسکندی خاطرنشان کرد: مجموعه تلاش‌های صورت گرفته در این زمینه موجب شده مدیران ارشد سازمان اوقاف و ستاد مسابقات از برگزاری بخش معارفی به میزبانی استان قم اعلام رضایت کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم تصربح کرد: مسابقات معارفی طی دو سال گذشته به صورت کتبی و شفاهی برگزار شده که این مسئله با استقبال متساوی صرفا به صورت کتبی برگزار می‌شدند.
او ادامه داد: قرار بود در سومین سال برگزاری شاهد بین المللی بودن این مسابقات باشیم ولی زیرساخت‌ها برای این منظور در قم فراهم نبود.
اسکندری خاطرنشان کرد: امیدواریم استاندار جدید و مسئولان امر نسبت به این مسئله اهتمام کافی داشته و از ظرفیت‌های مختلف برای توسعه زیرساخت‌ها و فراهم کردن بستر مناسب به منظور بین المللی شدن مسابقات معارفی در قم بهره بگیرند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: تقاضای ما این است که از ظرفیت‌های حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) در این زمینه بهره‌مند شویم تا مسابقانی در تراز و شان و جایگاه قم و شهر عش آل محمد برگزار کنیم.
او ادامه داد: این مسابقات در حال حاضر به یکی از وجوه آبروی شهر قم تبدیل شده و برگزاری باشکوه‌تر آن می‌تواند نام قم را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی برجسته‌تر کند.


پایان پیام

true

true
false
true