×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برخورد آمبولانس خصوصی و اتوبوس در اتوبان قم به کاشاناجرای طرح جامع بهسازی بزرگراه قم- سلفچگان- دلیجان به بانک تکلیف نمی کنیم، بلکه همکاری بانک را می طلبیمجشنواره نوآوری های تبلیغی جنات در قم برگزار می شود۱۳۰ مشاور املاک فاقد پروانه در قم پلمب شدندرئیس کل دادگستری استان قم به مشکلات ۳۲ نفر از مراجعان رسیدگی کردسهام عدالت و بسته‌های معیشتی تله کلاهبرداران سایبری استاطلاعات پزشکی قانونی مورد نیاز خود را بصورت غیر حضوری دریافت کنید ۱۲۳ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در قم آزاد شدنداسکندری:اوقاف موافق ساماندهی آرامستان های نو و وادی‌السلام استیادواره شهدای «آزاد مردان مقاومت» در دانشگاه آزاد قم برگزار شدرایزنی‌های استاندار قم با مسوولان کشوری برای حل مشکلات استانرسانه‌ها نقش بسیار مهمی در پیروزی‌های جبهه مقاومت دارندقم باید در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی پیشرو باشدبرنامه زمان بندی اعمال محدودیت برق در بخش خانگی و تجاری اعلام شدلزوم ترسیم افق چشم اندازه توسعه همه جانبه استان قمقم درمسابقات جایزه بزرگ تنیس روی میز نایب قهرمان شدبرگزاری نمایشگاه آثار هنر‌های تجسمی با عنوان «پرچم به زمین نمی‌افتد»اسکندری:کمیته علمی و محتوایی، قلب تپنده مسابقات قرآنی استوزیر دارایی سودان با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قم آشنا شد
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان قم :
true
تصادفات درون شهری منجر به مرگ در قم 31 درصد کاهش یافت
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان قم کاهش ۳۱ درصدی تصادفات درون شهری منجر به مرگ از ابتدای امسال تا پایان مهرماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان قم گفت: تصادفات درون شهری منجر به فوت، با اجرای طرح‌های ترافیکی، آرام‌سازی و هوشمندسازی معابر و همراهی عموم مردم قم از ابتدای امسال تا پایان مهرماه ۳۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت.

سرهنگ حمید عرب لاریمی افزود: در هفت ماهه سال ۱۴۰۲، ۷۰ نفر برثر تصادفات داخل شهری فوت کردند که در هفت ماه نخست امسال  به ۴۸ نفر کاهش یافت.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین علل بروز حوادث رانندگی، بی‌توجهی رانندگان به جلو می‌باشد که سهمی ۳۹ درصدی از کل تصادفات شهری قم را به خود اختصاص داده‌است.

به گفته عرب لاریمی، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، اصلی‌ترین عامل این حواس‌پرتی‌ها بوده و گاهی باعث وقوع تصادفات شدید و بعضاً منجر به فوت می‌شود. سایر عوامل نیز شامل نگاه به تابلو‌های تبلیغاتی، ویترین مغازه‌ها و صحبت با سرنشینان خودرو است که سبب بی توجه رانندگان به جلو می‌شود.

وی به زمان‌بندی وقوع بیشترین تصادفات اشاره کرد و گفت: ساعات بین ۱۲ تا ۱۶ و همچنین روز‌های تعطیل، پرحادثه‌ترین زمان‌ها برای تصادفات رانندگی هستند و دلیل این موضوع، ترافیک کمتر برخی از معابر و افزایش سرعت رانندگان و عدم رعایت سرعت مطمئنه است.

وی در ادامه با اشاره به افزایش ۴۵ درصدی تصادفات عابران پیاده نسبت به سال گذشته اعلام کرد: بخش قابل توجهی از این حوادث به دلیل عدم ایمن‌سازی برخی از معابر، عدم جداسازی سهم عابرین پیاده از خودرو‌ها و عدم نصب پل‌های عابر پیاده مکانیزه (پله‌برقی)، است.

عرب لاریمی در پایان ضمن توصیه به خانواده‌ها جهت ارائه آموزش‌های لازم در زمینه ایمنی عبور و مرور به دانش‌آموزان، به‌ویژه در سطوح ابتدایی تاکید کرد: کودکان به عنوان عابران پیاده کم‌سن و سال نیازمند یادگیری اصول ایمنی و نکاتی هستند که آموزش به موقع و صحیح می‌تواند از بروز حادثه برای فرزندانمان در مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس جلوگیری کند.
پایان پیام

true

true
false
true