×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برخورد آمبولانس خصوصی و اتوبوس در اتوبان قم به کاشاناجرای طرح جامع بهسازی بزرگراه قم- سلفچگان- دلیجان به بانک تکلیف نمی کنیم، بلکه همکاری بانک را می طلبیمجشنواره نوآوری های تبلیغی جنات در قم برگزار می شود۱۳۰ مشاور املاک فاقد پروانه در قم پلمب شدندرئیس کل دادگستری استان قم به مشکلات ۳۲ نفر از مراجعان رسیدگی کردسهام عدالت و بسته‌های معیشتی تله کلاهبرداران سایبری استاطلاعات پزشکی قانونی مورد نیاز خود را بصورت غیر حضوری دریافت کنید ۱۲۳ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در قم آزاد شدنداسکندری:اوقاف موافق ساماندهی آرامستان های نو و وادی‌السلام استیادواره شهدای «آزاد مردان مقاومت» در دانشگاه آزاد قم برگزار شدرایزنی‌های استاندار قم با مسوولان کشوری برای حل مشکلات استانرسانه‌ها نقش بسیار مهمی در پیروزی‌های جبهه مقاومت دارندقم باید در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی پیشرو باشدبرنامه زمان بندی اعمال محدودیت برق در بخش خانگی و تجاری اعلام شدلزوم ترسیم افق چشم اندازه توسعه همه جانبه استان قمقم درمسابقات جایزه بزرگ تنیس روی میز نایب قهرمان شدبرگزاری نمایشگاه آثار هنر‌های تجسمی با عنوان «پرچم به زمین نمی‌افتد»اسکندری:کمیته علمی و محتوایی، قلب تپنده مسابقات قرآنی استوزیر دارایی سودان با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قم آشنا شد
true
نتایج همایش‌های علمی حوزه علمیه به دایره نخبگان محدود نشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از مسایل مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در مورد همایش های علمی حوزوی را امتداد اجتماعی آنها عنوان کرد و گفت:‌ نتایج این همایش‌ها نباید صرفا در دایره نخبگان محدود بماند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل ازایرنا، سید عباس صالحی روز پنجشنبه در همایش بین‌المللی حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) در مجتمع امام خمینی(ره) قم اظهار داشت: برای این که نتایج همایش‌های علمی در دایره نخبگان باقی نماند ظرفیتی عظیمی در حوزه علمیه قم وجود دارد و استاندار قم نیز ۲ روز در هفته را برای مسایل فرهنگی و اجتماعی قم گذاشته‌است.

وی در ادامه به موضوع هجرت گروهی از مسلمانان به فرماندهی حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) به حبشه اشاره کرد و اظهار داشت:‌ هجرت به حبشه ۱۵ سال از زندگی آن حضرت  را در بر می‌گیرد و این هجرت سهم بسیار بزرگی در تمدن و جامعه سازی اسلامی داشت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هجرت به حبشه برای صیانت از ایمان مسلمانان اتفاق افتاد تا کسانی که در برابر فشارها تاب نیاورند،  ایمانشان  حفظ شود.

وی اظهار کرد: حبشه کشور وسیعی بود و پادشاه آن نیز روش و منش عدالت داشت و مهاجرت به آنجا سبب شد مسلمانان ادامه معیشت و حیات مادی خود را پیدا کنند و حبشه فضای گسترده‌ای بود که امکان تحرک برای جامعه مهاجر بوجود می‌آورد.

صالحی گفت: حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) دومین مرد مسلمان بود و عمق فضایل اخلاقی را در وجود ایشان بود.

وی افزود: پیامبر اسلام(ص)‌ برای تربیت و مدیریت جامعه مهاجر به حبشه فردی را سرپرست کرد که در طول عمرش پا کج نگذاشته بود.

وی ادامه داد: نقش جعفر بن ابیطالب(ع) نقش یک فرمانده عرصه بین الملل است و چیزهایی که تاریخ از خصلت‌های او می‌گوید حرف‌های درست تاریخ است ، ذکاوت و زیرکی در شخصیت آن حضرت نمایان بود.

صالحی با اشاره به رهاورد هجرت حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) به حبشه گفت: این هجرت مخفیانه و قریش مترصد این بود که مسلمانان حرفشان خارج از مکه شنیده نشود.

وی ادامه داد: آن حضرت صفات پیامبراکرم (ص)‌ را به خوبی در برابر دیگران عنوان و فطرت انسانی‌شان را درگیر می‌کرد.

صالحی با اشاره به رهاورد فرماندهی جعفر بن ابی طالب (ع) برای مسلمانان در سفر به حبشه گفت: مسلمانان همراه ایشان برخی ۶ ماه یا یکسال بود که مسلمان شده بودند و این که در جامعه بزرگی بروند و صیانت اسلامی خود را حفظ کنند کار بسیار سختی بود.

وی با اشاره به این که مهاجرت به حبشه فرصت سازی برای اسلام در قاره آفریقا بود، گفت: کارنامه حضرت جعفرابن ابی طالب(ع) نشان داد فرد دقیقی را پیامبراکرم(ص) انتخاب کرد و رهاوردهای اساسی در این زمینه پیدا شد.


پایان پیام

true

true
false
true