×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

حضور سفیر جمهوری صربستان در حرم حضرت معصومه(س)۵۷۹ حلقه چاه غیرمجاز در قم پر و مسلوب‌المنفعه شدبرخورد با مشاوران املاکی که به سامانه کاتب متصل نشوندهمانا من برای به کمال رساندن مکارم اخلاقی مبعوث شده‌اممضجع شریف امامزاده شاه سید علی(ع) غبارروبی شد آئین معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه قم برگزار شدرسالت اصلی بسیجی دیده بانی جهت گیری های کلی نظام، مسئولین و مطالبه‌گری صحیح استکشف 3 هزار ليتر گازوئيل قاچاقطلاب قمی در نهمین جشنواره ورزشی طلاب سراسر کشور درخشیدندسرپرست اداره كل سياسي، انتخابات و تقسيمات كشوري استانداری قم منصوب شدسرپرست دبيرخانه كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استانداری قم منصوب شدبرترین سامبو کاران استان قم مشخص شدندآزادی ۴ زندانی جرایم غیر عمد استان قم کاهش جرایم با ثبت اموال غیرمنقول در قمسرپرست جدید فرمانداری قم منصوب ومعرفی شد فرایندهای کمیسیون ماده ۵ در شهرداری قم مکانیزه می‌شودالگوی توسعه قم با همکاری کارشناسان ترسیم می شودهمکاری شهرداری قم و پیام‌رسان‌های داخلی برای بهبود عملکرد سرویس مدارساطعام بیش از ۲۵ هزار زائر آستان مقدس قم در سالروز شهادت امام هفتمتوقیف کشنده ولوو به خاطر رانندگی پسر۹ساله !
true
نتایج همایش‌های علمی حوزه علمیه به دایره نخبگان محدود نشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از مسایل مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در مورد همایش های علمی حوزوی را امتداد اجتماعی آنها عنوان کرد و گفت:‌ نتایج این همایش‌ها نباید صرفا در دایره نخبگان محدود بماند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل ازایرنا، سید عباس صالحی روز پنجشنبه در همایش بین‌المللی حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) در مجتمع امام خمینی(ره) قم اظهار داشت: برای این که نتایج همایش‌های علمی در دایره نخبگان باقی نماند ظرفیتی عظیمی در حوزه علمیه قم وجود دارد و استاندار قم نیز ۲ روز در هفته را برای مسایل فرهنگی و اجتماعی قم گذاشته‌است.

وی در ادامه به موضوع هجرت گروهی از مسلمانان به فرماندهی حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) به حبشه اشاره کرد و اظهار داشت:‌ هجرت به حبشه ۱۵ سال از زندگی آن حضرت  را در بر می‌گیرد و این هجرت سهم بسیار بزرگی در تمدن و جامعه سازی اسلامی داشت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هجرت به حبشه برای صیانت از ایمان مسلمانان اتفاق افتاد تا کسانی که در برابر فشارها تاب نیاورند،  ایمانشان  حفظ شود.

وی اظهار کرد: حبشه کشور وسیعی بود و پادشاه آن نیز روش و منش عدالت داشت و مهاجرت به آنجا سبب شد مسلمانان ادامه معیشت و حیات مادی خود را پیدا کنند و حبشه فضای گسترده‌ای بود که امکان تحرک برای جامعه مهاجر بوجود می‌آورد.

صالحی گفت: حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) دومین مرد مسلمان بود و عمق فضایل اخلاقی را در وجود ایشان بود.

وی افزود: پیامبر اسلام(ص)‌ برای تربیت و مدیریت جامعه مهاجر به حبشه فردی را سرپرست کرد که در طول عمرش پا کج نگذاشته بود.

وی ادامه داد: نقش جعفر بن ابیطالب(ع) نقش یک فرمانده عرصه بین الملل است و چیزهایی که تاریخ از خصلت‌های او می‌گوید حرف‌های درست تاریخ است ، ذکاوت و زیرکی در شخصیت آن حضرت نمایان بود.

صالحی با اشاره به رهاورد هجرت حضرت جعفر بن ابیطالب(ع) به حبشه گفت: این هجرت مخفیانه و قریش مترصد این بود که مسلمانان حرفشان خارج از مکه شنیده نشود.

وی ادامه داد: آن حضرت صفات پیامبراکرم (ص)‌ را به خوبی در برابر دیگران عنوان و فطرت انسانی‌شان را درگیر می‌کرد.

صالحی با اشاره به رهاورد فرماندهی جعفر بن ابی طالب (ع) برای مسلمانان در سفر به حبشه گفت: مسلمانان همراه ایشان برخی ۶ ماه یا یکسال بود که مسلمان شده بودند و این که در جامعه بزرگی بروند و صیانت اسلامی خود را حفظ کنند کار بسیار سختی بود.

وی با اشاره به این که مهاجرت به حبشه فرصت سازی برای اسلام در قاره آفریقا بود، گفت: کارنامه حضرت جعفرابن ابی طالب(ع) نشان داد فرد دقیقی را پیامبراکرم(ص) انتخاب کرد و رهاوردهای اساسی در این زمینه پیدا شد.


پایان پیام

true

true
false
true