×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

۴۲ مددجوی زندان قم آزاد شدندمددکاران بهزیستی قم تجلیل شدندطرح ایمن سازی پدران موتورسوار در قم اجرا شدمراسم جشن و آئین عمامه گذاری طلاب بر گزار شدسرانه ورزشی قم حتی از متوسط کشوری هم پایین تر استزیرساخت‌های ریلی استان قم توسعه می یابدپیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی بهسازی بوستان علوی با بودجه ۲۰۰ میلیارد ریالیانجام ۸۰۰ کیلومتر خط‌کشی ترافیکی در شهر قمحمل‌ونقل عمومی و مناسب‌سازی معابر در اولویت بودجه ۱۴۰۴ شهرداری قمامور خدمات شهری شهرداری قم به پیمانکاران دارای صلاحیت واگذار می شودتحویل ۲ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن تا پایان سال در قم۱۲۷ کیلومتر شبکه‌ گاز طبیعی در استان قم اجرا شدآغاز عملیات اجرایی ایستگاه راهنمایی و رانندگی مسجد مقدس جمکراناجرای طرح «قاضی در مدرسه» در مدارس استان قمکارخانه تولید مواد شیمیایی در شهرک شکوهیه قم طعمه حریق شدارایه بسته های تشویقی به سرمایه گذاران خارجی در قم۲۲ زندانی در قم آزاد شدندتشرف سفیر جمهوری صربستان به حرم حضرت معصومه(س)تدوین سند جامع کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان قمتبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است
معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور خبرداد؛
true
معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور جزئیات نظام جدید درسی حوزه‌های علمیه را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام مهدی رستم‌نژاد امروز، دوشنبه، در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: در برنامه جدید آموزشی حوزه که به آن نظام جدید گفته می‌شود، هدف‌گذاری انجام شده و کتاب‌ها دارای پرسش و طرح درس است.

 وی افزود: برای برنامه جدید آموزشی حوزه، نظرها و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب، مراجع تقلید، علما، استادان، طلاب و کارشناسان آموزش ملاحظه شده است.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: بیش از 10 سال پیش برنامه جدید آموزشی نوشته شد که روی این برنامه 20 سال مطالعه و بررسی صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: برنامه جدید آموزشی حوزه با توجه به نیازهای زمان و مسائل پیش‌آمده جدید در سطح 1 پی‌ریزی شد که البته پس از آن ادامه خواهد یافت.

حجت‌الاسلام رستم‌نژاد اضافه کرد: برنامه جدید آموزشی حوزه، قرآن‌محور، حدیث‌محور و کتاب‌ها و منابع درسی نیز بر اساس حرکت و سیر از اجمال به تفصیل به‌صورت پلکانی بر پایه تدوین سرفصل‌ها نوشته شده است.

وی گفت: کتاب‌های حوزوی پیش از این فاقد سرفصل بودند، اما اکنون چینش موضوع‌ها بر اساس نیاز و سطح مخاطب می‌باشد، یعنی در این کتاب‌ها و منابع سطح سیکل از سطح دانشجو هم از لحاظ حجم درس‌ها، ساعات و هم از نظر منابع، متفاوت دیده شده‌اند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور اظهار کرد: دروس اختصاصی و حجم درس‌ها در برنامه آموزشی جدید حوزه متناسب‌سازی و در دوره‌های 5 و 6 ساله تدوین شده است.

وی با تأکید بر لزوم فراگیری برنامه آموزشی جدید، یادآور شد: درخت‌واره دانشی حوزه نیز که برای آن حدود 400 رشته، گرایش و رویکرد تعریف شده بر اساس این برنامه پی‌ریزی شده است.

حجت‌الاسلام رستم‌نژاد ادامه داد: تمام سرفصل‌ها و عناوین اصلی درخت‌واره دانشی حوزه‌های علمیه به تصویب رسیده است که 170 سرفصل آن شامل رشته، گرایش و رویکرد در سه مقطع سطوح 2، 3 و 4 تدوین و در دست اجرا و بقیه نیز در حال پیگیری و برنامه‌ریزی برای اجراست.
پایان پیام

true

true
false
true