×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آیت‌الله سعیدی قهرمانی روح‌الله رستمی در مسابقات پارالمپیک را تبریک گفتسومین مدال طلا پارالمپیک بر گردن حسین گلستانی آویخته شدآیین بزرگداشت شهدای قیام ۱۷ شهریور در قم برگزار شدسال جدید تحصیلی حوزه‌ های علمیه آغاز شدتاکید استاندار قم بر اجرای طرح‌های تشویقی برای تسهیل ازدواج و فرزندآورینمایشگاه یاد یاران در قم برپا می‌شودیادواره ۸۳ شهید دهستان نیزار قم برگزار شدبازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قمکاهش 15 درصدی تعداد زائران اربعین اعزامی با ناوگان عمومی دراستان قمسفیر سودان به حرم مطهر حضرت معصومه(س)مشرف شدبرخورد دو خودروی سواری در محور دلیجان به قم با 8 کشته و مجروحخدمت‌رسانی به زائران خارجی در مسجد مقدس جمکران۱۰۰ میلیارد تومان به تملک اراضی در منطقه ۲ شهر قم اختصاص یافتافتتاح رسمی تقاطع غیر همسطح شهدای جبهه مقاومت در ورجاننزدیک به دو هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه در قم پرداخت شدقاچاق سوخت یارانه‌ای به جای صادرات هیدروکربن در قمتقاطع غیر همسطح باغیک_تفرش به بهره برداری رسیدنصب تابلو هشدار خطر غرق شدگی در سدها و حریم رودخانه های قمکمبود پارکينگ معضل اصلی ترافيک در شهر قمنشست مجمع نمایندگان استان قم برگزار شد
true
رشد 2 برابری شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان قم
رئیس پارک علم و فناوری استان قم با بیان اینکه مدل تسهیل‌گری دولت در پارک‌های علم و فناوری موفق بوده است، گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان قم طی دو سال اخیر رشد دوبرابری داشته است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر خیراله رهسپار در دیدار با سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) گفت: پارک علم و فناوری استان قم از سال ۱۳۹۱ بصورت رسمی آغاز بکار کرده است که این مجموعه به سه بخش نوآوری، مراکز رشد و شرکت‌های پارکی تقسیم می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۵ مرکز رشد در استان قم وجود دارد که ۳ مرکز متعلق به پارک و ۲ مرکز دیگر به دانشگاه آزاد و سازمان کشاورزی تعلق دارد.

رهسپار بیان داشت: نخبگان در مراکز رشد علاوه بر ارائه ایده‌ها تلاش می‌کنند تا آنها را بصورت نمونه آزمایشگاهی بسازند و در نهایت به فروش برسند.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم ادامه داد: دبیرخانه ملی فناوری‌ها و نوآوری‌های علوم اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به استان قم واگذار شده است.

رهسپار تصریح کرد: در سال ،۱۳۹۲ ۲۹ شرکت  فعالیت می‌کردند که تعداد این شرکت‌ها در سال ۱۴۰۲ به ۱۹۲ رسیده است با این نکته قابل توجه که در سال ۱۴۰۰، ۱۰۵ شرکت دانش بنیان در پارک فعالیت داشته‌اند که طی دو سال اخیر شاهد رشد دوبرابری هستیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم اضافه کرد: ۶۷ تا از این شرکت‌ها عضو مستقیم پارک، ۴۱ شرکت علوم انسانی اسلامی، ۳۱ شرکت مهندسی، ۲۵ شرکت مربوط به حوطه کشاورزی و ۵ مراکز فن آوری در پارک علم و فناوری استان قم در حال فعالیت هستند.

رهسپار گفت: تعداد افراد شاغل در پارک علم و فناوری استان قم تقریبا به ۲ هزار و پانصد نفر می‌رسد که از فارغ التحصیلان دانشگاهی و حوزوی، طلاب و دانشجویان می‌باشند.

وی عنوان کرد: ارتقا پارک از سطح ۳ به ۲، انتخاب شرکت «باسلام» بعنوان فن‌آور برتر ملی در سال ۱۴۰۱، درخشش شرکت‌های پارکی پایا پارس و زیست فناوری سبز در صادرات، اخذ رتبه برتر در هفته پژوهش ملی ۱۴۰۲ و جشنواره ملی فیروزه از دستاوردهای پارک علم و فناوری استان قم می‌باشد.

رهسپار تصریح کرد: پارک علم و فناوری استان قم از حیث دانش بنیان رتبه ۷ را در کشور کسب کرده است ضمن اینکه ۱۶۲ شرکت معتبر پارک در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول فعالیت می‌باشند.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم بیان کرد: در چرخه ارتباط صنعت با دانشگاه، پارک‌های علم و فناوری در توانمندسازی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی وارد شده به کسب و کارهای دانش‌بنیان به شکل قابل ملاحظه‌ای نقش‌آفرینی دارند.

وی ادامه داد: برای حمایت بهتر از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مدل حکمرانی ما باید از تصدی‌گری به تسهیل‌گری تغییر پیدا کند.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد الگوی تسهیل‌گری در حکمرانی در پارک‌ها نتیجه داده است و با تقویت بیشتر آن می‌توان منویات مقام معظم رهبری در توسعه حمایت‌ها از دانش‌بنیان‌ها را محقق کرد.


پایان پیام

true

true
false
true