- 22 دی 1402
- کد خبر 18735
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛او متولد ۱۳۳۶ در آبادان بود و زمانی که در کودکی برای اولین بار برنامه کودک رادیو نفت آبادان را اجرا کرد، پدرش به عنوان خبرنگار سیار روزنامه اطلاعات در استان خوزستان فعالیت میکرد و چندین سال گویندگی برنامههای رادیو و تلویزیون آبادان را نیز برعهده داشت.
سرانجام آن خون نگار عاشق در ۲۱ دی ماه سال ۱۳۶۵ در مرحله دوم عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد؛ که پیکر پاکش در منطقه به جای ماند و نام و یادش به عنوان شهید گمنام همچنان در یادها و خاطرهها باقیست و مزار یادبودش در قطعه شهدای آبادان قرار دارد.
غلامرضا رهبر در طول دفاع مقدس مأموریت خود در ثبت حماسههای بزرگ رزمندگان را با ثبت صدها عکس و خبر و گزارش به نحو احسن به انجام رساند و صدای حماسی او را باید «صدای ماندگار مقاومت» دانست، او خبرنگاری بود که سرانجام با اهدای جانش در این راه رهبر خبرنگاران شد.
وی در بخشی از وصیت نامه خود نوشته است؛ دنیای آبادان با دنیای خارج از آن تفاوت دارد. آبادان برای ما دنیا معنویات و الهیات و این جنگ برای ما کلاس واقعی درس است. متاسفم برای خود و دیگران که اگر لحظهای از خدا غافل شویم و راهی را رویم که خواست او نیست.
سرلشکر صفوی در مورد شهید رهبر: شهید رهبر شخصیت کمنظیری بود. او از هیچ تلاشی برای تبلیغات جنگ دریغ نکرد و تاثیر بسیاری بر روی روحیه ملت ایران و رزمندگان گذاشت و تصویری واقعی از جنگ به همه نشان داد که در تاریخ ثبت شد.
پایان پیام