×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آیت‌الله سعیدی قهرمانی روح‌الله رستمی در مسابقات پارالمپیک را تبریک گفتسومین مدال طلا پارالمپیک بر گردن حسین گلستانی آویخته شدآیین بزرگداشت شهدای قیام ۱۷ شهریور در قم برگزار شدسال جدید تحصیلی حوزه‌ های علمیه آغاز شدتاکید استاندار قم بر اجرای طرح‌های تشویقی برای تسهیل ازدواج و فرزندآورینمایشگاه یاد یاران در قم برپا می‌شودیادواره ۸۳ شهید دهستان نیزار قم برگزار شدبازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قمکاهش 15 درصدی تعداد زائران اربعین اعزامی با ناوگان عمومی دراستان قمسفیر سودان به حرم مطهر حضرت معصومه(س)مشرف شدبرخورد دو خودروی سواری در محور دلیجان به قم با 8 کشته و مجروحخدمت‌رسانی به زائران خارجی در مسجد مقدس جمکران۱۰۰ میلیارد تومان به تملک اراضی در منطقه ۲ شهر قم اختصاص یافتافتتاح رسمی تقاطع غیر همسطح شهدای جبهه مقاومت در ورجاننزدیک به دو هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه در قم پرداخت شدقاچاق سوخت یارانه‌ای به جای صادرات هیدروکربن در قمتقاطع غیر همسطح باغیک_تفرش به بهره برداری رسیدنصب تابلو هشدار خطر غرق شدگی در سدها و حریم رودخانه های قمکمبود پارکينگ معضل اصلی ترافيک در شهر قمنشست مجمع نمایندگان استان قم برگزار شد
جشنواره امام رضا(ع) عمومی ترین جشنواره فرهنگی پس از انقلاب است
true
برگزاری هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی به میزبانی قم
قائم مقام بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) گفت: عمومی ترین جشنواره فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی جشنواره امام رضا (ع) است که اقدام با برکتی برای ترویج سیره رضوی است. دبیر کل هشتمین جشنواره گرافیک رضوی نیز از برگزاری این جشنواره در چهار بخش پوستر،تایپوگرافی، کتیبه و پرچم و طنز ترسیمی به میزبانی شهر مقدس قم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد قاسم‌پور ظهر سه شنبه در نشست خبری هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی در کانون هنر شیعی اظهار داشت: عمومی ترین جشنواره فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی جشنواره امام رضا (ع) است که اقدامی با برکتی برای ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) و سیره رضوی است که این امر در طول ۲۰ سال گذشته انجام پذیرفته است.

قائم مقام بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) افزود: در سنوات گذشته بنیاد ملی امام رضا (ع) با دو تجربه متفاوت در برگزاری جشنواره‌های امام رضا (ع) مواجه بوده که برخی از جشنواره‌ها در برخی استان‌های کشور تداوم داشتند و برخی از جشنواره‌ها نیز به صورت گردشی در استان‌ها برگزار شده است.

حجت الاسلام قاسم پور افزود: طرح تحول بیستمین جشنواره ملی رضوی در ماه‌های گذشته در دستور کار قرار گرفت و برنامه ریزی شد تا هر جشنواره در هر استان به مدت چهار سال در آن استان برگزار شود.

وی عنوان داشت: امسال ۱۶ جشنواره به میزبانی ۱۵ استان برگزار می‌شود و دبیرخانه‌ها با یک برنامه مدون فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

قائم مقام بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) افزود: امیدواریم در قالب‌های مختلف هنر تجسمی به خصوص در هنر گرافیک، جشنواره خوبی با دبیرخانه قم برگزار شود.

وی با بیان اینکه بخشی از هزینه‌های جشنواره رضوی را بنیاد بین المللی امام رضا (ع) و بخشی را نیز وزارت ارشاد و ادارات کل ارشاد استان‌ها تأمین می‌کنند افزود: جشنواره فیلم رضوی از سوی بنیاد بین المللی اما رضا (ع) و جشنواره عکس از سوی اداره کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی برگزار می‌شود.

حجت الاسلام قاسم پور گفت: جشنواره‌های امام رضا (ع) به دلایل مختلفی فراز و فرودی داشته و در سال‌های اخیر افت جدی در نگاه‌های محتوایی و فرمی داشته است که برخی از این جشنواره‌ها حذف شده است.

قائم مقام بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) بیان داشت: در دوره‌های هجدهم جشنواره امام رضا (ع) تعداد ۳۰ جشنواره در کشور برگزار شده که به این نتیجه رسیدیم برخی از جشنواره‌ها در قالب سفارش اثر و یا با فراخوان‌های محدود می‌توانیم به هدفمان برسیم.

وی گفت: در بیستمین دوره جشنواره رضوی ۱۶ جشنواره به صورت ملی برگزار خواهد که البته در گذشته برخی از این جشنواره‌ها استانی بوده است.

حجت الاسلام قاسم پور گفت: تلاش کردیم با مشارکت نهاد مردمی بودجه مناسبی برای برپایی این جشنواره در نظر گرفته شود.

وی افزود: در دوره هجدهم جشنواره رضوی، در بخش گرافیک ۱۵۰ اثر رسیده بود که امسال امید داریم شاهد دریافت آثار بیشتری باشیم.

قائم مقام بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) با بیان اینکه طرح تحولی در حوزه سیاستگذاری جشنواره رضوی هدف این بوده که اثر نهایی به دست مخاطبش برسد افزود: بنیاد بین المللی امام رضا (ع) آرشیو غنی در طول بیست سال گذشته دارد که این قابلیت وجود دارد که موزه بسیار فاخری از آثار تأسیس شود که این امر نیازمند برنامه ریزی و بودجه است.

برگزاری هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی به میزبانی قم

 دبیر کل هشتمین جشنواره گرافیک رضوی نیز از برگزاری این جشنواره در چهار بخش پوستر،تایپوگرافی، کتیبه و پرچم و طنز ترسیمی به میزبانی شهر مقدس قم خبر داد.

مسعود نحابتی ظهر سه شنبه در نشست خبری هشتمین جشنواره گرافیک رضوی که در محل کانون هنر شیعی برگزار شد اظهار داشت: شورای سیاستگذاری بنیاد فرهنگی هنری امام رضا (ع) قم را به دلیل فعالیت‌های شاخص در بخش گرافیک، به عنوان دبیرخانه جشنواره گرافیک رضوی انتخاب کرد و این امر نشان از ظرفیت بالای هنرهای تجسمی به خصوص گرافیک در قم دارد که در سطح کشور زبانزد است.

نجابتی گفت: ظرفیت حوزه کارتون و کاریکاتور با آمدن استاد شجاعی طباطبایی به قم بر ظرفیت‌های دیگر هنرهای تجسمی قم افزوده شده است.

دبیر کل جشنواره گرافیک رضوی بیان داشت: درخواست کردیم که جشنواره ملی گرافیک رضوی تنها به قالب پوستر توجه و محدود نشود و تفاوت جشنواره امسال با سال‌ها گذشته این خواهد بود که تلاش می‌شو تا خروجی آثار دریافتی جشنواره کاربردی تر و در فضاهای شهری استفاده شود و تنها به فضای نمایشگاهی بسنده نشود.

وی با بیان اینکه در فراخوان هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی، ۴ بخش در نظر گرفته شده است افزود: علاوه بر پوستر، بخش‌های پرچم و کتیبه، تصویرسازی و بخش کارتون و طنز ترسیمی نیز به فراخوان جشنواره اضافه شده است.

دبیر کل جشنواره گرافیک رضوی بیان داشت: در راستای برگزاری جشنواره کارگاه‌هایی برای هنرمندان پیش بینی شده که به صورت جداگانه در بخش‌های مختلف و هر یک در استان‌های کشور برگزار می‌شود.

نجابتی گفت: در بخش پوستر به خاطر اینکه می‌خواهیم آثار کاربردی باشد، موضوعات مورد نظر را در نظر گرفتیم که در دوره‌های گذشته موضوع آزاد بوده است.

دبیر کل جشنواره گرافیک رضوی افزود: به موضوع حدیث در دو بخش تایپوگرافی و تصویری سازی در این جشنواره بدان پرداخته خواهد شد.

وی همچنین عنوان داشت: در سالهای اخیر رغبت کمتری از سوی هنرمندان رشته گرافیک برای حضور در جشنواره‌ها وجود داشته است که دلیل آن نیز این می‌تواند باشد که فراخوان‌ها اداری بود و به خاطر همین امسال تصمیم گرفته شد تا این اتفاق توسط تشکل‌های مردمی صورت گیرد که این امر موجب برپایی کارگاه‌های آموزشی خواهد شد و استقبال افزایش می‌یابد.

دبیر کل جشنواره گرافیک رضوی گفت: هنرمندان قمی در بسیاری از اتفاقات کشوری نقش دارند، هر چند که جشنواره‌ها بسیار شده و ممکن است که هنرمندان فرصت حضور در این جشنواره‌ها را پیدا نکنند.

نجابتی افزود: هر کدام از اساتیدی که در قم حضور دارند دامنه‌ها و شاگردانی دارند که امیدواریم با استفاده از پتانسیل تشکل‌های مردمی و ظرفیت دانشگاه‌های هنر کشور و حتی در عرصه بین المللی شاهد استقبال علاقمندان باشیم.
پایان پیام

true

true
false
true