×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم منصوب شدبرنامه های بزرگداشت روز زن و روز مادر در استان قم اعلام شدنحوه ارائه خدمات به مراجعین پزشکی قانونی قم پس از ایام تعطیلات اعلام شدناترازی ها باعث نارضایتی عمومی و نگرانی دلسوزان و حامیان انقلاب و نظام اسلامی شده استمردم سوریه به رژیم صهیونیستی اجازه میدان‌داری نخواهند دادبهنام جو:هر کجا مردم به میدان آمدند، کارها موفق آمیز تر بوده استاکبر بهنام جو در شب یلدا به "شیرخوارگاه صدف" قم رفتنمازگزاران جمعه قم در حمایت از جبهه مقاومت راهپیمایی کردندانبار مکانیزه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی قم افتتاح شدفردا شنبه اول دی ماه، دستگاه‌های اجرایی، مدارس ،دانشگاه‌ها، بانک‌ها و بیمه‌های قم بازندبرای دومین بار فاطمه قهرمان کیک‌بوکسینگ شدوزیر علوم: آثار مثبت وحدت حوزه و دانشگاه در کشور نمایان استاختصاص یک هزار بسته معیشتی یلدایی برای نیازمندان ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد در قم پرداخت شدپیشگیری از سرقت اموال عمومی در حوزه حمل و نقل ریلیمقاومت تنها راه عزت مسلمین و غلبه برمستکبرین استپژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق قم تجلیل شدنداسناد تالاب‌های قم به نام سازمان حفاظت محیط زیست صادر شدهزار خوابگاه متاهلی در دست ساخت استتکمیل مطالعات اولیه در زمینه گرد و غبار در قم
ضرب‌الاجل دستگاه قضا برای تعیین تکلیف تجهیزات تا 15 آذر ماه :
true
تکلیف تجهیزات مونوریل قم در انبار گمرکات را معلوم کنید
نماینده قوه قضائیه در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از بلاتکلیفی تجهیزات مونوریل قم در انبار گمرکات خبر داد و گفت: قوه قضائیه تا 15 آذر به وارد کننده تجهیزات مونوریل مهلت داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل از ‌مرکز رسانه قوه قضائیه، 23 آبان‌ماه، نمایندگان قوه قضاییه در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با حضور در انبار‌های این سازمان در قم، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این انبارها، دستورات لازم را در خصوص تعیین تکلیف کالا‌ها صادر کردند.

قاسم رسولی‌فاضل، یکی از نمایندگان قوه قضائیه در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی پیرامون این بازدید اظهار کرد: انبار‌های سازمان اموال تملیکی در قم با توجه به حجم کم کالای آن نسبت به استان‌های هدف از نظم بیشتری برخوردار بود، اما در عین حال همان بی‌برنامگی و سلیقه‌ای عمل کردن در این انبار‌ها کاملا مشهود بود و تذکراتی نیز داده شد.

نماینده قوه قضائیه در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به حجم زیاد پارچه در انبار‌های سازمان اموال تملیکی استان قم نیز اشاره کرد.

علت عدم تعیین تکلیف برخی از کالا‌ها از رئیس سازمان تعزیرات

وی با اشاره به صادر نشدن رای قطعی در مورد برخی کالا‌های مربوط به سال‌های 97 و 98 گفت: در این مورد در همان محل با رئیس سازمان تعزیرات تماس حاصل و تاکید شد این کالا‌ها هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند؛ چرا که رای بدوی در مورد این کالا‌ها صادر شده بود، اما با توجه به صادر نشدن رای تجدید نظر، این کالا‌ها بلاتکلیف مانده‌اند.

انبار‌های سازمان اموال تملیکی بیشتر تلمبار است تا انبار

رسولی فاضل در ادامه گفت: با توجه به بازدید‌هایی که از انبار‌های سازمان اموال تملیکی انجام شده، به این نتیجه رسیده‌ایم که همه آن‌ها به‌صورت سلیقه‌ای و به دور از چارچوب انبارداری نوین اداره می‌شود. در اصل می‌توان گفت انبار‌های سازمان اموال تملیکی بیشتر تملبار است تا انبار.

نماینده قوه قضائیه در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بلاتکلیفی تجهیزات مونوریل قم در انبار گمرکات خاطرنشان کرد: در بازدیدی که از انبار‌های گمرکات انجام شد، با تجهیزات مونوریل مواجه شدیم که چندین سال است رها شده است. در این خصوص متذکر شدیم شرکت واردکننده اگر قصد دارد کالای خود را ترخیص کند، با انجام فرایند‌های قانونی نسبت به این کار اقدام کند و این تجهیزات را در شرایط مناسبی نگهداری کند که آسیبی به بیت‌المال وارد نشود.

ضرب‌الاجل دستگاه قضا برای تعیین تکلیف تجهیزات مونوریل در قم

وی ادامه داد: ضرب‌الاجلی تا 15 آذرماه تعیین شد تا این تجهیزات تعیین تکلیف شود؛ در غیر این صورت، با توجه به اینکه اقدامات مربوط به راه‌اندازی مونوریل در شیراز در حال انجام است، مقرر شد تا تحت قالب مزایده محدود، این تجهیزات به فروش برسد و از تضییع حقوق بیت‌المال جلوگیری شود؛ همچنین مقرر شد تا در صورت عدم اقدام در این زمینه تا مهلت مقرر، به‌منزله ترک فعل، موضوع به مراجع قضایی اعلام شود تا گمرک، سازمان اموال تملیکی و شرکتی که کار مونوریل قم را انجام می‌دهد در خصوص تضییع حقوق بیت‌المال پاسخگو باشند.

وی افزود: در خصوص کالا‌های متروکه و کالا‌های رسوبی که در گمرک است، قانون رعایت نمی‌شود. به‌طور مثال، حجم بسیار زیادی از کالا در بندر شهید رجایی دپو شده بود که در نهایت با پیگیری‌های جدی رئیس کل دادگستری و عوامل قضایی استان، حدود 11 هزار کانتینر تحویل سازمان اموال تملیکی شد؛ سئوال اینجاست که چرا این اقلام که جزء اقلام مصرفی مردم است، در آنجا بماند و تحویل ندهند. اگر قانون رعایت شود، چنین اتفاقاتی رخ نخواهد داد.
پایان پیام

true

true
false
true