مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم:
- 15 اردیبهشت 1398
- کد خبر 1048
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
true
false
true
false
true
true
true
false
true
true
true
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: آموزش و پژوهش دو رکن مهم در توسعه و تعالی است و جمعیت هلال احمر باید به این دو رکن مهم توجه ویژه ای داشته باشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز ،دکتر محمد گل فشان در آئین گرامیداشت هفته معلم که به همت معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم و با حضور 140 تن از مدرسان و مربیان هلال احمر برگزار شد، عنوان کرد: معلم جایگاه مهمی در تعلیم و تربیت دارد و تعلیم و تربیت و آموزش نیز در آموزه های دینی ما از جایگاه والایی برخوردار است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم افزود: حوزه علمی و کاربردی از ظرفیت های مهم آموزشی و پژوهشی در حیطه هلال احمر است و ما در حوزه علمی کاربردی در قم کارنامه خوبی داریم.
وی اظهار کرد: در بحث آموزش مرهون تلاش ها مدرسین و مدیران کل هستیم و در آموزش پیشینه خوبی داریم، مجموعه هلال احمر به دنبال تقویت نیروهای ورزیده و توانمند سازی است.
گل فشان بیان کرد: اگر قرار است خدمات مرکز علمی کاربردی تداوم داشته باشد باید جز بهترین ها در آموزش باشیم در این مسیر جمعیت هلال احمر قم در بحث آموزش موفقیت های زیادی کسب کرد و این تلاش ها و موفقیت ها در امداد و نجات ستودنی است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش مربیان و همت امدادگران در بم در سال 82 قم موجب شد که جز استان های اول در خدمت رسانی بودیم و عملیاتی وارد کار شدیم و در زلزله های اخیر نیز موفقیت های فراتری داشتیم هر چند کمبودهای زیادی داریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم عنوان کرد: البته در آموزش قبلا تنها مجموعه جوانان را در قم داشتیم و نسبت به قبل رشد خوبی احساس می شود اما همچنان از نظر امکانات با کمبود مواجه ایم،در این مسیر سختی های زیادی کشیدیم و از نقطه ای به نقطه ای رسیده ایم که پیشرفت و تعالی دارد.
وی بیان کرد: با ظرفیت های فعلی می توان گفت پیشرفت داشته ایم حضور چنین مربیانی جای تقدیر دارد از دل و جان برای کار مایه می گذارند ما مدرس و مربیان قدرتمندی داریم که بدون چشمداشتی تلاش می کنند.
گل فشان اظهار کرد: باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم برای حضور در بحران ها از نظر ساختاری نیز نیاز به رشد و پیشرفت روزافزون داریم در زلزله سر پل ذهاب معین استان ها بودیم و این ها نشان می دهد که توانایی لازم را داریم البته در سیل اخیر به دلیل اینکه در قم خطر سیلاب وجود داشت مسئولیت لرستان را عهده دار نشدیم اما در انجام وظیفه از هیچ تلاشی کوتاهی نکردیم.
وی گفت: در آموزش نگاهمان به امکانات نباشد در هر کجا هستیم آمادگی را به مردم انتقال دهیم باید در هزینه ها صرفه جوئی کنیم و توانمندی ها را ارتقا دهیم ما هزینه تبلیغات و آموزش از طریق صدا و سیما را نداریم و نمی توانیم از ظرفیت صدا و سیما در تبلیغ و آموزش استفاده کنیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم عنوان کرد: با همه کمبودها این آمادگی را باید به مردم برسانیم و با مدیریت هزینه ها، دیگر اعتبارات را به آموزش سوق دهیم، در کاهش حوادث و مدیریت بحران ها سایر بخش ها را نیز فعال کردیم و در جعفریه و شهرهای اطراف و مناطق اقدامات خوبی انجام شده و آمادگی لازم وجود دارد و اگر حادثه ای اتفاق بیفتد می توانیم به توسعه دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: وقتی امدادگران خودشان بومی هستند و در منطقه حضور دارند آرامش بهتری برای اهالی در هنگام بحران شاهد هستیم من اینکه کار با سرعت بیشتری انجام می شود.
گل فشان بیان کرد: آموزش و پژوهش دو رکن مهم در توسعه و تعالی است و جمعیت هلال احمر باید به این دو رکن مهم توجه ویژه ای داشته باشد.
وی گفت: ما معاونت آموزش و پژوهش داریم اما پژوهش سخت تر است، در ارزشیابی ها در آموزش ضمن خدمت جز بهترین ها بوده ایم انتظار از مدرسین و مربیان و متولیان در حوزه پژوهش و آموزش داریم تا بتوانیم قوی تر وارد شویم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم افزود:باید در منابع قوی شویم کتاب های متعددی آمد در حوزه آموزش آمده است که باید از آن به بهترین نحو استفاده شود.
گفتنی است، در این مراسم از 10 عنوان بروشور آموزشی در موضوع حوادث و یک کتاب منتشر شده به همت معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم در سال ۹۷ رونمایی شد.
شهریار مزیدآبادی، مدرس امداد و نجات:مربیان هلال احمر نقش مهمی در آموزش و ایجاد آمادگی در بحران ها دارنداین مدرس امداد و نجات نیزگفت:مربیان هلال احمر نقش مهمی در آموزش و ایجاد آمادگی در بحران ها و حوادث دارند.
شهریار مزیدآبادی، مدرس پیشکسوت امداد و نجات کشور در آئین گرامیداشت هفته معلم که به همت معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم برگزار شد، گفت: مربیان هلال احمر نقش مهمی در آموزش و ایجاد آمادگی در بحران ها و حوادث دارند.
شهریار مزیدآبادی عنوان کرد: معلم، عاشق است و عاشقان عرصه علم و دانش، به پیشرفت و تعالی می رسند.
این مدرس امداد و نجات با اشاره به خاطرات خدمت خود در استان قم افزود: سالها قبل در دهه 70 عهده دار فعال شدن مدرسه امداد و نجات هلال احمر در قم شدیم، آن روزها گرفتار 500 هزار تومان بودیم تا مدرسه را ساماندهی کنیم، با کمترین سازه و با حضور مربیان عاشق این فضا را آماده کردیم و تاکنون بیش از هزار نفر در مدرسه امداد و نجات قم آموزش دیدند.
وی اظهار کرد: در دهه 80 نیز وقتی حادثه بم با تاخیر اعلام شد، همان مربیان نقش مهمی در عملیات ها داشتند وقتی کلاس ها تمام شد و سه روز بعد شاگردان و مربیان در بم بودند دیدیم که گاهی فاصله بین آموزش و امدادرسانی واقعی چقدر کوتاه است.
مزیدآبادی بیان کرد: همان شاگردان به میدان آمدند و کلاس عملیاتی شد و آموزش ها را در صحنه های واقعی پیاده کردیم، یعنی بعد از آموزش در کلاس تئوری، سه روز دیگر در میدان بحران بودیم.
وی گفت: اساتید علمی و کاربردی در رشته های مختلف افراد نخبه ای را تربیت کردند که این ها مدیران مدیریت بحران و نجات میشوند.
این مدرس امداد و نجات افزود: مربیان و اساتید باید تاثیر گذار باشند، این آموزش ها و تاثیر گذاری ها بود که امروز قم توانسته جایگاه مهمی در مدیریت بحران ها داشته باشد و در استان های دیگر نقش معین داشته باشد.
وی اظهار کرد: مدیران و معاونان و مربیان و داوطلبان هلال احمر همواره در صحنه های مختلف اثر گذار بوده اند، خانواده بزرگ هلال احمر بر اساس منویات رهبری واقعا عاشق و دیوانه کارشان هستند و به آن افتخار می کنند.
پایان پیام
true